BC Doorn

Nieuws

DOORN - Voor Badmintonclub Doorn is het nieuwe seizoen begonnen. De competitie staat op punt van beginnen en de spelers doen ook mee aan verschillende toernooien. Wie wat uitgebreider met deze veelzijdige sport kennis wil maken en tegelijk aan zijn conditie wil werken, is welkom op de open dag van de badminotnclub. De open dag vindt vanavond (donderdag 18 september) in Sporthal Steinheim plaats.

In de vakantieperiode hebben veel mensen op de camping waarschijnlijk zelf badminton gespeeld: met z’n tweeën de shuttle zo veel mogelijk proberen over te spelen. Maar wie zelf de racket ter hand neemt, ontdekt dat badminton veel is meer dan een campingsport. De combinatie van snelheid, techniek en tactiek maken badminton tot een fascinerende bezigheid.

Inlooptraining

Jeugd tot zestien jaar kan donderdag vanaf 19.00 uur vrijblijvend met deze sport kennismaken. Degenen die ouder zijn dan zestien, kunnen vanaf 20.00 uur spelen. Vanaf 20.45 uur wordt er een ‘inlooptraining’ georganiseerd. Daarin worden de deelnemers de basisbeginselen van het badminton bijgebracht.

Op de open dag zijn voldoende rackets en shuttles aanwezig, zodat het niet verplicht is om de speelmaterialen mee te nemen. Van tevoren aanmelden hoeft niet. Wel graag zaalsportschoenen meenemen.

Meer informatie is te vinden op www.bcdoorn.nl. Sporthal Steinheim is gevestigd op Wijngaardsesteeg 1a in Doorn. Het telefoonnummer is 0343-415554.

advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Flip Buurmeijer schrijft boek over mannen en hun hobby 20 minuten geleden
Afbeelding
Bridgedocent Simon de Wijs van Bridgewijs wint Europese titel 26 minuten geleden
PREMIUM
Afbeelding
‘Het is gewoon leuk om mee te doen’ 16 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Crowdfunding voor rolstoelbus voor broertjes uit Driebergen gisteren
PREMIUM
Afbeelding
Anne Laros maakt winnend ontwerp van monument valwind Leersum 2 jul, 13:52
PREMIUM
Afbeelding
Bewoners Doornse Vossensteinsteeg zijn verkeersoverlast beu 2 jul, 10:29
PREMIUM
Afbeelding
Siepie Roorda vijftig jaar lid van Aurora: ‘Veel veranderd, maar liefde voor muziek blijft’ 2 jul, 07:24