Expositie Yvonne van Lokhorst in MRC

11 september 2008 om 00:00 Nieuws

Yvonne van Lokhorst, woonachtig in Zeist, maakt abstracte, figuratieve schilderijen. Sinds 1996 heeft zij zich ontwikkeld door het volgen van teken- en schilderonderwijs, portret- en modelstudies. Aansluitend heeft zij in een academiegroep gewerkt aan de hand van thema’s met als doel een eigen stijl te ontwikkelen. Ruim een jaar heeft zij lessen gevolgd gericht op experimentele schilderstechnieken. Van Lokhorst heeft een eigen herkenbare stijl van werken, maar houdt ervan om met verschillende thema’s bezig te zijn. In haar werk maakt zij gebruik van gemengde technieken, altijd in combinatie met acrylverf, en gaat zij het experimenteren met materiaal zoals papier, stoffen en zand niet uit de weg.

DOORN - In het therapiegebouw van Militair Revalidatie Centrum (MRC) Aardenburg exposeert Yvonne van Lokhorst haar schilderijen. De expositie is dagelijks te bekijken van 12.00-21.00 uur.

Het uitgangspunt voor haar werken is meestal een kleur die op dat moment bij haar stemming past. Vaak ondergaat haar werk vele veranderingen in kleur, vorm en intentie, totdat het resultaat eindelijk goed voelt. Info over de expositie via tel. 0343-598401 of 0343-598480.

advertentie
advertentie