Zonnebloem Amerongen zoekt bestuursleden

Nieuws

AMERONGEN - Het bestuur van de afdeling Amerongen van De Zonnebloem zoekt nieuwe bestuursleden ter versterking van het huidige bestuur.

De Vereniging De Zonnebloem is een vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor langdurige zieken, lichamelijk gehandicapten en hulpbehoevende ouderen. Het gaat, ongeacht hun levensbeschouwing, daarbij vooral om mensen voor wie persoonlijk contact en deelname aan het maatschappelijke leven niet meer vanzelfsprekend zijn.

Bij de afdeling Amerongen van De Zonnebloem werken zo'n 20 vrijwillig(st)ers die mensen bezoeken die door ziekte of handicap vaak aan huis gebonden zijn. Op verschillende manieren wordt er gewerkt aan de bestrijding van hun eenzaamheid. Vrijwillig(st)ers zijn ook behulpzaam bij de organisatie van gezellige middagen, excursies, boottochten en theatervoorstellingen voor de ongeveer 100 gasten in Amerongen. De aandacht voor elkaar heeft een positieve werking voor zowel de gasten als de vrijwillig(st)ers.

Het bestuur van de afdeling Amerongen bestaat uit vijf vrijwilligers. Een aantal bestuursleden is statutair genoodzaakt terug te treden. Het bestuur zoekt nieuwe bestuursleden die zich willen inzetten voor het werk van De Zonnebloem. Zij kunnen zich melden bij Henny Groenendijk, tel. 456383 of Jaap van Dijke, tel. 461381.

advertentie
Afbeelding
‘Samen aan de slag voor een robuust watersysteem op de Utrechtse Heuvelrug’ 2 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Historisch Festival op het Landgoed bij Huis Doorn: Beleef de tijd van Romein tot hippie 4 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Complicaties in Driebergen: vijf nieuwbouwwoningen minder aan de Sportlaan 18 uur geleden
Afbeelding
Jeroen Hermkens en Nicolaas Wijnberg voor het eerst samen 19 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
U-complex voor Lange Dreef; eindelijk zicht op afronding Groene Tuinen 20 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Bemiddeling tussen boer en buurt; mediation moet einde maken aan de polarisatie 22 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Groen licht voor veehouder: ‘Ik kan vergunning niet weigeren,’ zegt Naafs gisteren