Zonnebloem Amerongen zoekt bestuursleden

Nieuws

AMERONGEN - Het bestuur van de afdeling Amerongen van De Zonnebloem zoekt nieuwe bestuursleden ter versterking van het huidige bestuur.

De Vereniging De Zonnebloem is een vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor langdurige zieken, lichamelijk gehandicapten en hulpbehoevende ouderen. Het gaat, ongeacht hun levensbeschouwing, daarbij vooral om mensen voor wie persoonlijk contact en deelname aan het maatschappelijke leven niet meer vanzelfsprekend zijn.

Bij de afdeling Amerongen van De Zonnebloem werken zo'n 20 vrijwillig(st)ers die mensen bezoeken die door ziekte of handicap vaak aan huis gebonden zijn. Op verschillende manieren wordt er gewerkt aan de bestrijding van hun eenzaamheid. Vrijwillig(st)ers zijn ook behulpzaam bij de organisatie van gezellige middagen, excursies, boottochten en theatervoorstellingen voor de ongeveer 100 gasten in Amerongen. De aandacht voor elkaar heeft een positieve werking voor zowel de gasten als de vrijwillig(st)ers.

Het bestuur van de afdeling Amerongen bestaat uit vijf vrijwilligers. Een aantal bestuursleden is statutair genoodzaakt terug te treden. Het bestuur zoekt nieuwe bestuursleden die zich willen inzetten voor het werk van De Zonnebloem. Zij kunnen zich melden bij Henny Groenendijk, tel. 456383 of Jaap van Dijke, tel. 461381.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Vuelta live te volgen bij Museum Huis Doorn 12 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Woonoord voor Oekraïners zit vol 13 uur geleden
Afbeelding
NS-personeel gaat volgende week staken 15 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Initiatief om activiteiten te organiseren voor nieuwkomers vindt veel bijval: ‘De hulp is overweldigend’ 19 uur geleden
Afbeelding
Rechtbank grijpt niet in bij plan voor hippisch centrum 16 aug, 12:36
Afbeelding
Werkgroep Kromme Rijncorridor biedt bestuurders landschapsvisie aan 16 aug, 11:01
Afbeelding
Nazomerconcerten in park van Huis Doorn 15 aug, 16:52