Kerstboomverbranding in Maarn

24 december 2012 om 00:00 Nieuws

MAARN - Als de champagne op is, de ballen uit de boom zijn en de naalden beginnen te vallen is het tijd om afscheid te nemen van de kerstboom. Met goede voornemens voor 2013 begint de Oranjevereniging, in samenwerking met de vrijwillige brandweer afdeling Maarn-Maarsbergen, het nieuwe jaar traditioneel met de verbranding van ingeleverde kerstbomen.

De datum voor dit evenement is vrijdag 4 januari 2013 van 18.30 - 20.00 uur (hou de website in de gaten voor actuele berichtgeving) op de Koeheuvels aan de Ted Visserweg.

Evenals voorgaande jaren worden er weer lootjes uitgegeven voor ingeleverde bomen. Hiervoor gelden de volgende spelregels. Voor iedere ingeleverde boom een lootje. Er is ook weer een extra prijs voor diegene die de meeste bomen inlevert. Let wel: dit kan maar een persoon zijn. Wie met een groepje de meeste bomen heeft verzamelt, krijgt een prijs voor de hele groep.

Tijdens de kerstboomverbranding zijn er oliebollen, warme chocolademelk en glühwein. Dit alles wordt beschikbaar gesteld door respectievelijk Bakkerij Van de Pol, Amrâth Hotel Maarsbergen en restaurant ´t Vosje.

Inwoners van Maarsbergen kunnen hun bomen vanaf 18.00 uur inleveren bij de vrachtwagen van Wolfswinkel bij de kerk.

advertentie
advertentie