Scherzando zingt Puur Natuur

11 oktober 2012 om 00:00 Nieuws

DRIEBERGEN - Het gemengd koor Scherzando uit Driebergen zal dit najaar weer een concert uitvoeren waarbij in meerdere opzichten de nadruk wordt gelegd op het thema Puur Natuur. Zo wordt het concert à capella, dus alleen gebruik makend van het natuurlijke stemmateriaal, uitgevoerd. Daarbij komt dat als het natuurlijke buitenleven in stad en land als leidraad heeft gediend.

Het repertoire bestaat uit een brede selectie van zowel tijd, land als componist, waarin alle elementen van het thema op bijzondere wijze aan bod komen. Enkele componisten zijn Camille Saint Saëns, Henryk Górecki, Felix Mendelssohn, Thomas Tomkins en Huub de Lange. Scherzando staat onder leiding van dirigent Reinhard Reed Findenegg. De uitvoering wordt op zondag 18 november als middagvoorstelling (géén pauze) gepresenteerd in het cultuur- en congrescentrum Antropia aan de Hoofdstraat 8 in Driebergen, tegenover het station. Aanvang om 15.00 uur, de zaal is vanaf 14.30 uur geopend.

Kaarten kosten € 10,- in de voorverkoop bij boekhandel Baas a/d Traaij in Driebergen of via het e-mailadres www.kaartjes@scherzando.nl en aan de zaal.

advertentie
advertentie