Afbeelding
Foto: Paul Nolens/BDU

Burgemeester Naafs opent vernieuwd sportpark Tuilland

8 oktober 2012 om 00:00 Nieuws

DOORN - Op zaterdag 13 oktober vindt de officiële ingebruikname plaats van de nieuwe clubaccommodatie van de Doornse voetbalvereniging DEV. Op Tuilland zal burgemeester Frits Naafs de aftrap verrichten van de eerste officiële wedstrijd die het eerste elftal van DEV Doorn zal spelen op het nieuwe kunstgrasveld. Voor leden, oud-leden, sponsors en relaties is er een dagvullend programma. Marco Mud: ,,Uiteraard is verder iedereen die het nieuwe complex wil bewonderen van harte welkom een kijkje te komen nemen.''

Na enkele maanden hard werken door vele mensen is op Tuilland een nieuw clubgebouw verrezen en is op het hoofdveld kunstgras aangelegd. Van bouwput tot modern sportpark, voor DEV Doorn een droom die werkelijkheid is geworden. Niet alleen kan men nu langer genieten van het voetbal - in het verleden moesten bij verminderde weersomstandigheden vaak wedstrijden worden afgelast - maar de nieuwe accommodatie is multifunctioneel inzetbaar. Natuurlijk is het de thuisbasis van DEV Doorn, maar kinderopvangorganisatie SKDD heeft er ook een eigen plek voor haar sport BSO. Verder is de kantine zodanig ingericht dat deze verhuurd kan worden voor vergaderingen en andere evenementen.

Feestelijk programma

Op 13 oktober organiseert DEV Doorn de feestelijke opening van het vernieuwde sportpark met een aantrekkelijk programma voor jong én oud dat in het teken van voetbal staat. Geïnteresseerden kunnen worden rondgeleid en FC Utrecht verleent haar medewerking aan de dag met het geven van voetbalclinics aan de jeugd. Om 14.30 uur speelt het vlaggenschip van DEV tegen DVSU. Een aardig detail is dat voor deze gelegenheid de wedstrijd op voor velen herkenbare wijze becommentarieerd zal worden.

Voor meer informatie over het programma: www.devdoorn.nl of bel Walter Annard via 06-51 36 72 23.

advertentie
advertentie