Afbeelding
Foto: Paul Nolens/BDU

Ramkraak bij bank in Leersum

5 oktober 2012 om 00:00 Nieuws

LEERSUM - In de vroege ochtend van vrijdag 5 oktober hebben meerdere mannen een ramkraak in Leersum. De daders zijn ontkomen. Rond 4.40 uur kreeg de politie de melding van een alarm bij een pinautomaat aan de Torenzichtlaan. Meerdere politie-eenheden gingen die kant op. Agenten die ter plaatse kwamen, zagen een zwarte Audi A6-station bij de bank staan. De Audi ging er direct over de Torenzichtlaan vandoor en de agenten zetten de achtervolging in. Die leidde over de Roekenes, Boerenbuurt naar de Rijksstraatweg in de richting van Amerongen. De Audi reed echter zo hard, dat de agenten bij Amerongen het zicht op de auto kwijtraakten.

Een deur naast de pinautomaat bleek met een auto te zijn geramd. Deze auto was ter plaatse achtergebleven en bleek van diefstal afkomstig. Vermoedelijk zijn de verdachten er met geldcassettes vandoor gegaan.

Aan getuigen van de ramkraak en aan mensen die de zwarte Audi A6-station in of in de omgeving van Leersum/Amerongen of de omringende (snel-)wegen hebben gezien, wordt verzocht contact op te nemen met de politie van district Heuvelrug op telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

advertentie
advertentie