Afbeelding
Paul Nolens/BDU

Flyeractie tegen woninginbraken in Driebergen

5 oktober 2012 om 00:00 Nieuws

DRIEBERGEN - De politie heeft op donderdag 4 oktober een flyeractie op de Hoofdstraat gehouden. Samen met burgemeester Frits Naafs gaat de politie de strijd aan tegen woninginbraken in de gemeente Utrechtse Heuvelrug.

De politie kan niet overal tegelijk zijn en heeft de oren en ogen van inwoners hard nodig. Daarom kregen automobilisten tijdens de actie in de avondspits een folder over woninginbraken, met als doel woninginbraken tegen te gaan.

Verdachte situaties: bel 112

De politie roept op om bij verdachte situaties altijd direct 112 te bellen. Willem van de Vliert, wijkchef van de politie: ,,We hebben de inwoners hard nodig bij de strijd tegen de woninginbraken. Als zij direct 112 bellen bij verdachte situaties, vergroot dat de kans dat wij inbrekers op heterdaad aan kunnen houden.”

Burgernet

Politie en burgemeester Frits Naafs hebben de flyeractie tegen woninginbraken ook aangegrepen om inwoners op te roepen lid te worden van Burgernet via www.burgernet.nl.

Burgemeester Frits Naafs deelde op 4 oktober niet alleen flyers uit, hij overhandigde ook een bloemetje aan twee inwoners van Doorn. Zij hebben zich zaterdag 8 september actief ingezet bij de zoektocht naar een vermiste vrouw. Mede dankzij hun inzet werd de vrouw binnen een kwartier in goede gezondheid aangetroffen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie