Stichts Mannenkoor actief het najaar in

Nieuws

DRIEBERGEN - Het Stichts Mannenkoor heeft zijn activiteiten na de zomervakantie weer hervat. Elke donderdagavond zijn er weer repetities in kerkgebouw 'De Bron' aan de Damhertlaan 87, naast winkelcentrum De Sluis in Driebergen, van 20.00 tot 22.00 uur met aansluitend nog een gezellig uurtje met hapje en drankje. Die repetities moeten uiteindelijk leiden tot optredens.

In het weekend van zaterdag 13 en zondag 14 oktober wordt een evenement georganiseerd rond acht bijzondere buitenplaatsen in de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Het koor is gevraagd om mee te doen met een optreden als onderdeel van de activiteiten die rond het landgoed Moersbergen worden georganiseerd. Een uitnodiging is ook gedaan door de Stichting Ouderen voor een optreden in kerstsfeer in Brothers in Bunnik op 12 december.

Een uitnodiging is ook gedaan door de Stichting Ouderen voor een optreden in kerstsfeer in Brothers te Bunnik op 12 december. Rondom Kerstmis staan twee concerten gepland in kerstsfeer met Russisch repertoire, op 21 december in Driebergen en op 22 december in Doorn.

advertentie
Afbeelding
Bommetje in Bosbad Leersum een spetterend succes 1 uur geleden
Afbeelding
Bestuurder loopt brandwonden op bij camperbrand in Maarn 12 uur geleden
Afbeelding
Trudie van Haaster wint de Hans Nijhof kunstprijs 2022 21 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Flip Buurmeijer schrijft boek over mannen en hun hobby gisteren
Afbeelding
Bridgedocent Simon de Wijs van Bridgewijs wint Europese titel gisteren
PREMIUM
Afbeelding
‘Het is gewoon leuk om mee te doen’ 3 jul, 14:55
PREMIUM
Afbeelding
Crowdfunding voor rolstoelbus voor broertjes uit Driebergen 3 jul, 07:30