Extra feestelijk Grietmaal in teken bloemen

Nieuws

AMERONGEN - Het Grietmaal, de inmiddels bekende biologische openluchtmaaltijd dat aansluitend aan de Grietmarkt op 8 september gehouden wordt, staat deze keer net als de markt in het teken van bloemen.

Op het menu staat, onder meer, een flowerpower salade met eetbare bloemen, gemaakt met op de markt verkrijgbare producten. De koks van Restaurant Buitenlust en Herberg Den Rooden Leeuw verzorgen de maaltijd. De lange tafels worden extra mooi versierd met lange lopers met geschilderde bloemen die kinderen overdag op de markt kunnen maken.

Ook aan de kinderen is gedacht. Voor hen staan er na het grote succes van vorig jaar weer 'kasteelburgers' op het menu. De kinderen mogen de kasteelburgers zelf versieren met allerlei lekkers.

Het jazzcombo T.O.M. Together Small Big Band geeft met haar jazzy klanken extra sfeer aan deze avond.

Kaarten voor het Grietmaal zijn alleen vooraf verkrijgbaar in verband met de voorbereidingen. Tot en met woensdag 5 september zijn kaarten te koop voor € 17,50 (volwassenen) en € 8,50 (kinderen) bij Restaurant Buitenlust, Herberg Den Rooden Leeuw en via de website van de Grietmarkt www.grietmarkt.nl. Voor vegetariërs is er een aangepaste variant van het Grietmaal mogelijk. Zij kunnen dit per mail doorgeven voor 5 september aan Grietmaal@grietmarkt.nl

advertentie
advertentie
Afbeelding
Droogte geselt museumpark Huis Doorn 12 uur geleden
Afbeelding
Cultuur snuiven tijdens Kastelentocht van De Stichtse Aanspanning 16 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Duurzaamheid en monumenten (1): ‘Buitenplaatsen zijn vaak zelfvoorzienend’ 7 aug, 07:30
Afbeelding
Maarnse Marion Buijink exposeert in het Rietveldpaviljoen 6 aug, 07:30
PREMIUM
Afbeelding
Amerongen in teken van Vuelta 5 aug, 07:30
PREMIUM
Afbeelding
Barbara Brouwer stopt met goud als international: ‘Op het hoogtepunt gestopt’ 4 aug, 07:30
Afbeelding
Veiligheidsregio: ‘Verhoogd risico op natuurbrand’ 3 aug, 18:04