Kunstroute Doorn-Maarn

4 mei 2012 om 00:00 Nieuws

DOORN/MAARN - Twee weekenden lang stelt een groot aantal kunstenaars in Doorn en Maarn zijn ateliers open voor het publiek. In het weekend van 2 en 3 juni zijn geïntersseerden welkom in Doorn. In het weekend van 9 en 10 juni is iedereen welkom in Maarn. Een ideale gelegenheid om op een laagdrempelige manier een kijkje te nemen in de ateliers van de kunstenaars. Op beide weekenden van de Kunstroute Doorn-Maarn zijn de expositieplekken opengesteld tussen 12.00 en 17.00 uur.

Overzichtstentoonstelling

Stichting Sociaal-Cultureel Centrum de Twee Marken heeft alle deelnemers van de aanstaande Kunstroute Doorn-Maarn uitgenodigd om met een eigen kunstwerk deel te nemen aan een overzichtstentoonstelling. In het cultureel centrum kunnen bezoekers aan de hand van het geëxposeerde werk, een keuze voor hun route bepalen. Hier is ook de flyer met routebeschrijving beschikbaar om mee te nemen. De overzichtstentoonstelling wordt gehouden van 8 mei tot en met 10 juni. De Twee Marken is zondag gesloten.

Feestelijke opening op 25 mei

Voorafgaand aan de feestelijke opening wordt op vrijdag 25 mei vanaf 19.30 uur een voorprogramma aangeboden. Harmonie Manderen bijt hierin het spits af. Om 20.00 uur vindt de officiële opening van de expositie plaats, waarin ook de prijswinnaars van Schoonoord Doorn bekend gemaakt worden. Hierna wordt het publiek in de gelegenheid wordt gesteld om de diverse kunstwerken te bekijken.

Vanaf 21.00 uur start een feest met band 'Need No More' voor deelnemers en genodigden. Oud-deelnemers aan de Kunstroute Doorn of Maarn die nog geen uitnodiging voor het feest hebben ontvangen, kunnen contact opnemen met de werkgroep of een van de deelnemende kunstenaars.

Meer informatie: www.kunstroute-heuvelrug.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie