Lotgenotengroep voor mensen met angst- en/of dwangklachten

22 december 2011 om 00:00 Nieuws

DRIEBERGEN - De Angst Dwang en Fobiestichting organiseert in Driebergen gespreksgroepen voor mensen die last hebben van angsten en/of dwang. Denk daarbij aan sociale angst en straatvrees, paniekgevoelens en ziektevrees en aan dwangklachten als smetvrees, controledwang of dwanggedachten. De groepen starten bij voldoende deelnemers in februari.

De groep wordt begeleid door twee ervaringsdeskundigen. Het uitwisselen van ervaringen en de steun en herkenning staan centraal in de groep. Ook wordt er iedere bijeenkomst een thema besproken. Een serie bestaat uit 5 bijeenkomsten, elke maand één. De eerste bijeenkomst vindt plaats in februari 2012.

Kosten voor 5 bijeenkomsten: leden ADF stichting € 25,- , niet leden € 65,-. Het lidmaatschap van de ADF stichting kost € 40,- per jaar + € 7,- eenmalige inschrijfkosten. Door dit lidmaatschap kan men ook gebruik maken van allerlei faciliteiten van de ADF stichting en wordt het werk gesteund. Deze kosten worden soms door de ziektekostenverzekeraar vergoed.

Informatie en/of aanmelding: www.adfstichting.nl, e-mail: lotgenotencontact@adfstichting.nl, telefoon: 0900-2008711.

advertentie
advertentie