FC Driebergen verlengt contract met hoofdtrainer Bert van den Brom

18 december 2011 om 00:00 Nieuws

Driebergen - Voetbalvereniging FC Driebergen heeft het contract met hoofdtrainer Bert van den Brom met een jaar verlengd. Peter Dingemans, voorzitter van FC Driebergen: ,,Bert is een fantastische trainer. Hij valt erg goed bij de leiding, trainers en spelers. Zijn trainingen zijn gevarieerd, tactisch en communicatief is hij sterk. Daarnaast werkt Bert actief samen met de technische staf waardoor de aansluiting van A- en B-junioren met de senioren optimaal verloopt.''

De begeleiders van de selectie hebben ruggespraak gehouden met de spelers. De terugkoppeling was zeer positief en resulteerde in een volmondig 'ja' op de vraag of de club door moest gaan met de trainer.

Bert van den Brom ,,Met veel plezier heb ik het eerste halfjaar getraind bij FC Driebergen en ben blij te horen dat de spelersgroep, begeleiding en bestuur het vertrouwen heeft uitgesproken in mijn aanpak. Ik heb een enthousiaste spelersgroep tot mijn beschikking met veel toekomstperspectief en wil graag mijn steentje bijdragen om de ambitie van deze fantastische club tot uitvoering te brengen."

advertentie
advertentie