Heuvelrugloop steunt goede doelen

Nieuws

MAARN/HEUVELRUG - Nadat het vorige bestuur van de Stichting Heuvelrugloop na vijf edities gestopt was met haar activiteiten, wordt op initiatief van de Lions Club Maarn-Maarsbergen, samen met SVMM, OSMM en het Sportcollege van ROC Midden-Nederland de Heuvelrugloop weer op de kaart gezet.

Op 18 juni vindt de zesde editie van de Heuvelrugloop plaats. Voor Lions Club Maarn-Maarsbergen vond deelname plaats op voorwaarde dat een eventueel positief saldo naar een goed doel zou gaan. Deze goed doelen zijn dit jaar Roparun en Alpe d’HuZes.

De Roparun is een estafetteloop van ongeveer 530 km van Parijs naar Rotterdam waarbij in teamverband wordt gelopen om zoveel mogelijk geld op te halen voor de Stichting Roparun. Deze stichting zet zich in voor palliatieve zorg aan mensen met kanker. Team Amazing is één van de 275 deelnemende teams en bestaat uit 8 lopers voornamelijk uit de gemeente Utrechtse Heuvelrug die ieder circa 65 km lopen. De Roparun vindt plaats van 11 tot en met 13 juni. Voor meer informatie zie: www.teamamazing.nl.

Ook Alpe d’HuZes-deelnemer BartHank.nl zet zich in voor de strijd tegen kanker. Op 9 juni zullen acht teamleden onder de naam BartHank.nl uit Maarn en omgeving hardlopen en fietsen op de beroemde Franse berg Alpe d’Huez. En als het kan vaker dan één keer om zo veel mogelijk geld op te halen. Vorig jaar was dat € 17.000. Dit jaar is het streefbedrag € 30.000. Voor meer informatie: www.barthank.nl.

Op 18 juni start de scholierenloop om 18.00 uur. Vanaf 19.00 uur volgen dan de 4,2 km, de 10 km en de halve marathon met een prachtig parcours door de Kaapse bossen. De voorinschrijving is tot 1 juni.

u Informatie: heuvelrugloop.nl.

advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Bewoners Doornse Vossensteinsteeg zijn verkeersoverlast beu 2 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Siepie Roorda vijftig jaar lid van Aurora: ‘Veel veranderd, maar liefde voor muziek blijft’ 5 uur geleden
Afbeelding
Lokaal nieuws blijft op peil ondanks hogere energie- en papierprijzen gisteren
PREMIUM
Afbeelding
In korte tijd veel hulp voor Irpin: ‘Iedereen zet zich in voor de wederopbouw’ 1 jul, 07:30
Afbeelding
Welkom Aan Tafel: een zomerse proeverij thuis 30 jun, 16:00
Afbeelding
Peer Kalk uit Doorn strijdt met waterstofboot in Monaco om de wereldtitel 30 jun, 13:31
Afbeelding
Win een mooie prijs met je zomerfoto 30 jun, 11:45