De beurs van de vorige keer net voor opengaan van de deuren.
De beurs van de vorige keer net voor opengaan van de deuren. Leersumse Kids Fair

‘1,5 meter’ Leersumse Kids Fair op 26 september

3 september 2020 om 22:15 Nieuws Deel je nieuws

Zaterdag 26 september tussen 9.00 en 13.00 uur ligt de rode loper klaar voor de bezoekers van de Leersumse Kids Fair bij onze partner, De Binder in Leersum.

Door Corona verhuist de beurs van de theaterzaal naar de grote gymzaal. Op deze manier is de routing en doorstroming met 1,5 meter mogelijk. En er zijn handhygiëne middelen beschikbaar.

Tweedehands kinderkleding = duurzaam

Deze herfst- & wintereditie is er weer een mooi aanbod van tweedehands kinderkleding in de maten 74 tot en met 176, schoenen en andere kinderitems.

Ook de goedheiligman kan zijn slag slaan

Ook is er weer een groot aanbod speelgoed. Dus met de goedheiligman in aantocht is ook deze beurs een uitkomst!

Enkele corona-proof activiteiten

Naast een kleedjesmarkt voor de kinderen, heeft onze partner, KDV De Harlekijn, mooie prijzen voor de kleurwedstrijd van de vorige beurs die door de Corona-maatregelen niet door kon gaan. Helaas kan de succesvolle en gezellige Rad van Avontuur geen doorgang vinden vanwege Corona. Vandaar deze keer een loterij met vele prijzen, die weer mogelijk wordt gemaakt door vele lokale ondernemers!  

Voor het goede doel

De opbrengst van de Fair komt ten goede aan activiteiten voor kinderen, zoals de afgelopen jaren mooie theatervoorstellingen voor alle 600 Leersumse kinderen van 3 tot 12 jaar, mede mogelijk gemaakt door de gemeente Utrechtse Heuvelrug en de Soroptimisten.

Stichting voor sponsoring

Inmiddels heeft het organisatieteam de Fair activiteiten ondergebracht in een stichting, Stichting Leersumse Kids Fair. Op deze manier kan de stichting samen met nog meer sponsoren, nog meer culturele en sportieve activiteiten organiseren voor onze ‘kids’.

Voor meer informatie mail naar leersumsekidsfair@gmail.com of ga naar de Facebook pagina LeersumseKidsFair.

Tot 26 september!

advertentie
advertentie