Ondernemen als reisagent in tijden van de Coronacrisis.

Nieuws Deel je nieuws

Het lijkt mij wel duidelijk waar ik sta ik als reisagent, omzet naar nul en alleen maar annuleringen en omboekingen de laatste paar weken. Voor mij was het belangrijk dat iedereen weer veilig thuis kwam en dat is ook gebeurd, de laatste klanten zijn 19 maart terug gekomen. De maand april is wat mijn klanten betreft al helemaal afgehandeld, het is nu afwachten wanneer ik aan de maand mei kan gaan beginnen.
De meeste reizen worden geannuleerd, maar als reisagent ben ik afhankelijk van de regels en voorwaarden van de partners waarmee ik samen werk. Het mooie is dat iedereen die niet op reis kan gaan, een voucher krijgt of de mogelijkheid om zijn vakantie om te boeken naar later dit jaar. Hiermee is de klant zijn geld niet kwijt. 

Ik begrijp dat de maatregelen en oplossingen niet voor iedereen die op korte temijn een vakantie gepland heeft duidelijk zijn, Mocht er iemand met een vraag zitten m.b.t. zijn vakantie, deze zelf ergens hebben geboekt maar niet de juiste antwoorden kan vinden of krijgt, bied ik aan om hier samen even naar te kijken. Wij krijgen als reisbranche dagelijks een enorme hoeveelheid informatie binnen die intern wordt gebundeld en waardoor we bijna van elke aanbieder de laatste update binnen hebben en krijgen. Voor vragen, stuur een mail naar trueplaces@face2facetravel en dan kom ik z.s.m. bij je terug. Blijf allemaal gezond en positief! 

advertentie
advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Onrust door plan voor zonneveld in Overberg: ‘De mensen voelen zich niet gehoord’ 2 uur geleden
Afbeelding
Weer landelijke ophokplicht pluimvee wegens opleving vogelgriep 15 uur geleden
Afbeelding
Politieke partijen buurgemeenten zoeken oplossing veiligheid fietsende leerlingen gisteren
Afbeelding
Heuvelrugpolitiek wil geen omgekeerde vlaggen meer 4 okt, 13:18
Afbeelding
Slechts één inzittende betrokken bij politieachtervolging die eindigde met aanrijding in Driebergen 4 okt, 12:31
PREMIUM
Afbeelding
Herstel van schade door valwind in Leersum kan beginnen 4 okt, 12:00
Afbeelding
Van Barneveld helpt door brand getroffen bakker uit Doorn 4 okt, 08:27