Bestuur Humpy en Kinderopvang SKDD tekenen overname Peuterspeelgroep Humpy
Bestuur Humpy en Kinderopvang SKDD tekenen overname Peuterspeelgroep Humpy Kinderopvang SKDD

Langbroekse Peuterspeelzaal Humpy onder de vlag van Kinderopvang SKDD

Nieuws Deel je nieuws

Het bestuur van Peuterspeelzaal Humpy heeft per 1 november 2019 de locatie overgedragen aan Kinderopvang SKDD. Judith van de Laar voorzitter van het bestuur van de Peuterspeelzaal, en Ruben van der Made directeur Kinderopvang SKDD, ondertekenden de overname op 11 november. Het bestuur verwacht dat met deze overname nog beter voldaan kan worden aan de huidige wet- en regelgeving binnen de kinderopvang.

De pedagogisch medewerksters Marita en Maud blijven de vertrouwde gezichten bij Humpy. Ook de werkwijze op de locatie zal zoveel mogelijk in stand gehouden worden om de continuïteit voor de kinderen, ouders en medewerkers te kunnen waarborgen.
Er is aandacht voor taal, bewegen, zang en spelletjes. Elk kind kan zich hier optimaal ontwikkelen en zich volledig voorbereiden op de basisschool. Er wordt samengewerkt met BSO de Helden die gevestigd is in de naast gelegen Basisschool Piet de Springer. Een aantal medewerksters van Humpy werkt ’s middags op deze buitenschoolse opvang. Hierdoor is de doorstroom naar de buitenschoolse opvang voor de kinderen een kleine stap met vertrouwde gezichten.

De peuterspeelgroep is op dit moment geopend op dinsdag, donderdag en vrijdagochtend. Aanmelden voor overige dagen is uiteraard ook mogelijk. Ouders die werken of studeren komen mogelijk  in aanmerking voor kinderopvangtoeslag. Daarnaast kunnen andere ouders mogelijk in aanmerking komen voor een gemeentelijke bijdrage peuteropvang van de Gemeente Wijk bij Duurstede. Op SKDD.NL bij locatie Langbroek/Humpy is hier meer informatie over te vinden.

Ervaren organisatie
Kinderopvang SKDD heeft al heel wat jaren kinderen in Driebergen, Doorn, Leersum, Maarn, Amerongen en Overberg groot zien worden. Met hun 16 BSO’s, 5 kinderdagverblijven en 8 peuterspeelgroepen zijn ze voor veel ouders een betrouwbare partner gebleken.
Sinds een aantal maanden is Kinderopvang SKDD ook te vinden in Piet de Springerschool met BSO de Helden, voor alle kinderen uit Langbroek.

Meer info?
Voor meer info neem contact op met info@skdd.nl of via 03 43 – 51 60 00 of schijf je in via de website www.skdd.nl

advertentie
advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Begroting: afvalstoffenheffing kan volgend jaar omlaag 13 uur geleden
Afbeelding
Fatale brand bij Bakkerij van der Woerd in Doorn: ‘Ons levenswerk is verwoest’ video 16 uur geleden
Afbeelding
Zeer grote brand bij Echte Bakker Van der Woerd in Doorn 20 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Stichts Mannenkoor zoekt zangers 20 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Overstap naar biologisch en einde pacht in één week 25 sep, 07:28
Afbeelding
Schoorsteenbrand aan de Broekweg 24 sep, 16:52
Afbeelding
Johan Kraan nieuwe voorzitter KCD 24 sep, 13:09