Feestelijke opening Blokker Driebergen

Nieuws

DRIEBERGEN De Blokkerwinkel aan de Traaij 40 in Driebergen vernieuwt het assortiment en krijgt er honderden nieuwe artikelen bij. Zo kunnen klanten vanaf vrijdag 14 september bij hun vertrouwde Blokker winkel terecht voor meer speelgoed, een nieuw baby assortiment en een nog groter aanbod van producten voor koken, tafelen en het huishouden. 

Blokker viert de heropening met een Kraak de Kluis spel en vele openingsaanbiedingen op de beste koekenpannen, schoonmaakmiddelen, strijkijzers, elektrische tandenborstels en nog veel meer typische Blokker producten.

Blokker vernieuwt niet alleen het assortiment, de winkel wordt ook slimmer ingedeeld en krijgt een meer huiselijke sfeer. Voorin de winkel komen twee thematafels met continu wisselend seizoensassortiment. 
Bedrijfsleider Guido van den Steene: ,,Komende vrijdag 14 september kunnen klanten weer in hun vertrouwde winkel terecht en verrassen we onze klanten met een speciaal openingsfeestje. De hele dag spelen we 'Kraak de Kluis' waarbij je kans kunt maken op leuke prijzen. We verwelkomen onze klanten graag weer in de vernieuwde winkel waarin nu nog meer keuze in huishoudartikelen te vinden is."

advertentie
advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Rood licht voor verhuizing Landelijke Eenheid 10 uur geleden
Afbeelding
Nieuwbouw Buntplein Maarn opgeleverd 16 uur geleden
Afbeelding
Zonnevelden Overberg nog steeds omstreden 29 nov, 16:37
PREMIUM
Afbeelding
College botst met provincie over windturbines 29 nov, 11:58
Afbeelding
CBS Coolsma heeft dankzij groep 7 nu een Voedselbosje op het plein 28 nov, 13:58
PREMIUM
Afbeelding
Praat mee over toekomst het Bosbad 28 nov, 07:30
PREMIUM
Afbeelding
‘Volgend jaar ga ik voor de eerste plek op het WK’ 27 nov, 07:32