Feestelijke opening Blokker Driebergen

Nieuws

DRIEBERGEN De Blokkerwinkel aan de Traaij 40 in Driebergen vernieuwt het assortiment en krijgt er honderden nieuwe artikelen bij. Zo kunnen klanten vanaf vrijdag 14 september bij hun vertrouwde Blokker winkel terecht voor meer speelgoed, een nieuw baby assortiment en een nog groter aanbod van producten voor koken, tafelen en het huishouden. 

Blokker viert de heropening met een Kraak de Kluis spel en vele openingsaanbiedingen op de beste koekenpannen, schoonmaakmiddelen, strijkijzers, elektrische tandenborstels en nog veel meer typische Blokker producten.

Blokker vernieuwt niet alleen het assortiment, de winkel wordt ook slimmer ingedeeld en krijgt een meer huiselijke sfeer. Voorin de winkel komen twee thematafels met continu wisselend seizoensassortiment. 
Bedrijfsleider Guido van den Steene: ,,Komende vrijdag 14 september kunnen klanten weer in hun vertrouwde winkel terecht en verrassen we onze klanten met een speciaal openingsfeestje. De hele dag spelen we 'Kraak de Kluis' waarbij je kans kunt maken op leuke prijzen. We verwelkomen onze klanten graag weer in de vernieuwde winkel waarin nu nog meer keuze in huishoudartikelen te vinden is."

advertentie
advertentie
Afbeelding
Wethouder Gerrit Boonzaaijer reikt vrijwilligersprijzen uit 8 uur geleden
Afbeelding
Theater in De Binder over kiezen opleiding 10 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Vrijwilligers zetten zich in voor de Kolken: uniek leefgebied kamsalamander 15 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Woningbouw achter de Lomboklaan op komst 25 nov, 15:41
Afbeelding
Geijtenbeek én Boers groeit gestaag 25 nov, 15:02
Afbeelding
Tieners beroofd en geslagen in Maarn; politie zoekt getuigen 25 nov, 12:20
PREMIUM
Afbeelding
Boek Broekbergen gepresenteerd: Eerste exemplaar voor huidige eigenaren 25 nov, 07:32