Feestelijke opening Blokker Driebergen

10 september 2018 om 10:20 Nieuws

DRIEBERGEN De Blokkerwinkel aan de Traaij 40 in Driebergen vernieuwt het assortiment en krijgt er honderden nieuwe artikelen bij. Zo kunnen klanten vanaf vrijdag 14 september bij hun vertrouwde Blokker winkel terecht voor meer speelgoed, een nieuw baby assortiment en een nog groter aanbod van producten voor koken, tafelen en het huishouden. 

Blokker viert de heropening met een Kraak de Kluis spel en vele openingsaanbiedingen op de beste koekenpannen, schoonmaakmiddelen, strijkijzers, elektrische tandenborstels en nog veel meer typische Blokker producten.

Blokker vernieuwt niet alleen het assortiment, de winkel wordt ook slimmer ingedeeld en krijgt een meer huiselijke sfeer. Voorin de winkel komen twee thematafels met continu wisselend seizoensassortiment. 
Bedrijfsleider Guido van den Steene: ,,Komende vrijdag 14 september kunnen klanten weer in hun vertrouwde winkel terecht en verrassen we onze klanten met een speciaal openingsfeestje. De hele dag spelen we 'Kraak de Kluis' waarbij je kans kunt maken op leuke prijzen. We verwelkomen onze klanten graag weer in de vernieuwde winkel waarin nu nog meer keuze in huishoudartikelen te vinden is."

advertentie
advertentie