Afbeelding

Henk Veldhuizen komt niet terug in nieuw college

Verkiezingen/nieuws Verkiezingen voor gemeenteraad 2018

HEUVELRUG Huidig wethouder Henk Veldhuizen komt niet terug in het nieuwe college van de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Hij heeft ervoor gekozen de komende raadsperiode niet verder te gaan als raadslid voor het CDA.

Henk Veldhuizen: ,,Ik heb de afgelopen vier jaar met heel veel plezier mijn rol als wethouder vervuld en keek uit naar nog vier jaar, maar politiek loopt dat soms anders. Ik kijk terug op een boeiende tijd waarin ik fijn heb samengewerkt met mijn collega's in het college, met medewerkers en met heel veel betrokken inwoners en organisaties. We hebben met elkaar hard gewerkt aan de uitvoering van het raadsprogramma. Ik heb ervan genoten om daar mijn bijdrage aan te leveren en ben content met de resultaten. Ik wens het nieuwe gemeentebestuur succes." 

Burgemeester Frits Naafs: ,,Henk Veldhuizen heeft altijd met hart en ziel zich ingezet voor de Utrechtse Heuvelrug. Hij had een aantal complexe dossiers, waarbij de gemoederen soms hoog opliepen. Hij heeft altijd geprobeerd met iedereen in open gesprek te blijven. Dat heb ik ook gezien in zijn rol als loco-burgemeester." 

Wethouder Veldhuizen blijft in zijn functie tot de installatie van het nieuwe college. Dat is naar verwachting op 24 mei 2018.

advertentie
advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Boek over eerste vrouwelijke burgemeesters: ‘Het was voor vrouwen een strijd’ 17 uur geleden
Afbeelding
Vuelta live te volgen bij Museum Huis Doorn 17 aug, 15:02
PREMIUM
Afbeelding
Woonoord voor Oekraïners zit vol 17 aug, 13:56
Afbeelding
NS-personeel gaat volgende week staken 17 aug, 12:04
PREMIUM
Afbeelding
Initiatief om activiteiten te organiseren voor nieuwkomers vindt veel bijval: ‘De hulp is overweldigend’ 17 aug, 08:30
Afbeelding
Rechtbank grijpt niet in bij plan voor hippisch centrum 16 aug, 12:36
Afbeelding
Werkgroep Kromme Rijncorridor biedt bestuurders landschapsvisie aan 16 aug, 11:01