Afbeelding
Gemeente Amersfoort

Het Heuvelrug jeugdvoetbaltoernooi: het mag weer

7 september 2021 om 07:31 Voetbal

HEUVELRUG Op woensdagmiddag 29 september vindt het jaarlijkse Heuvelrugvoetbaltoernooi plaats voor de dertiende keer. De jongens en meisjes van zeven tot en met elf jaar van de voetbalverenigingen binnen de Utrechtse Heuvelrug zijn weer aan de beurt.

Burgemeester Naafs doet de aftrap, en voor de kinderen geldt dan: wie de bal vangt, mag hem houden. Wethouder Broekhuis sluit het toernooi af met de uitreiking van de prijzen.

Ongeveer vierhonderd kinderen in de leeftijd van 7 tot 12 jaar voetballen met en tegen elkaar. En natuurlijk zijn er ook weer prijzen te winnen en er is wat lekkers te eten en te drinken.

Voor alle deelnemers is er ook weer een vaantje en natuurlijk de pouleprijzen. Daarnaast is er ook per poule een sportiviteitsprijs.

Het toernooi wordt georganiseerd door vertegenwoordigers van voetbalclubs binnen de gemeente: DEV Doorn, FC Driebergen, HDS en SVMM. Leerlingen van de sportklas van het Christelijk Lyceum Veenendaal – CLV – zijn weer de scheidsrechters. Voor hen is het Heuvelrugtoernooi een stage-ervaring.

De locatie is sportpark De Woerd, aan De Woerd 3 in Driebergen-Rijsenburg. Het begint om 14.00 uur en de prijsuitreiking is rond 17.00 uur.

advertentie
advertentie