0-1 Laurens Vernooij, 0-2 Simon Brameijer, 0-3 Pim Brouwer

25 november 2010 om 00:00 Voetbal

LEERSUM - Zondag vijfdeklasser HDS behaalde een zakelijke en nuttige overwinning in het uitduel tegen VVU Ardahanspor. De formatie uit Utrecht, hekkensluiter in de vijfde klasse, kon op geen enkel front overtuigen tegen de ploeg van trainer Jan van Dalem. Een goede start van de eerste helft leverde al direct twee goede kansen op die echter niet werden verzilverd. In de tiende minuut was het wel raak. Laurens Vernooij schoot de bal snoeihard in de kruising (0-1). Hoewel HDS heer en meester was, bleek het positiespel onvoldoende en werden kansen niet benut, wat een ruststand opleverde van 0-1. In de tweede helft was HDS beter bij de les en kwam in de 60e minuut door een toegekende strafschop op een 0-2 voorsprong. Schutter was ditmaal Simon Brameijer. In de 70ste minuut nam Pim Brouwer de derde treffer van Leersum voor zijn rekening, waardoor de wedstrijd was gelopen en eindigde in een 0-3 zege voor HDS. Jan van Dalem: ,,Hoewel het positiespel beter had gekund en de uitslag hoger had kunnen zijn, ben ik dik tevreden over de prestatie van mijn ploeg. Belangrijke punten voor de tweede periode, waarop wij ons voorlopig richten.’’