Late strafschop tegen zorgt voor domper bij SVMM - Nieuwsblad De Kaap | Nieuws uit de gemeente Utrechtse Heuvelrug

Late strafschop tegen zorgt voor domper bij SVMM

27 sep, 11:10 Voetbal
Foto Rinus van Denderen
De jeugdige SVMM-middenvelder Thom Lalkens speelde een voortreffelijke wedstrijd en bediende zijn voorwaartsen met subtiele passes op maat.
De jeugdige SVMM-middenvelder Thom Lalkens speelde een voortreffelijke wedstrijd en bediende zijn voorwaartsen met subtiele passes op maat.

MAARN Een in de slotminuten aan tegenstander Patria toegekende strafschop betekende een behoorlijke domper voor thuisploeg SVMM, dat over de gehele wedstrijd gezien de wedstrijd weliswaar vast in handen had maar na het laatste fluitsignaal ‘slechts’ genoegen moest nemen met een hoogst ongelukkig gelijkspel (2-2).

Daarmee kregen de zwartwitten geen loon naar werken en was de teleurstelling dan ook na afloop op de gezichten af te lezen. SVMM-trainer Fred Veenstra: ,,Jammer dat we al niet in een eerder stadium de wedstrijd konden beslissen. We hebben ondanks bij vlagen uitstekend spel té veel kansen onbenut gelaten.”

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.