Beëindigen competities treft voetbalclubs Heuvelrug

1 apr, 14:34 Voetbal
Foto Rinus van Denderen
Afbeelding

HEUVELRUG De KNVB heeft dinsdagavond het besluit genomen om alle amateurvoetbalcompetities met onmiddellijke ingang te beëindigen. De voetbalbond kwam tot het besluit in reactie op de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. Door de beslissing van de KNVB komt er dit seizoen geen eindstand en is er dus ook geen kampioen, promovendus en degradant. Ook voor voetbalverenigingen op de Utrechtse Heuvelrug heeft dit gevolgen.

door Danny van der Linden

De beslissing maakt duidelijk dat SVL uit Langbroek volgend jaar ook in de eerste klasse speelt. De ploeg van trainer Aad van den Berg is nu op de vijfde plaats geëindigd. Van den Berg maakte in december bekend na dit seizoen te vertrekken bij SVL. Dat afscheid wordt nu naar voren geschoven. ,,Dat is waardeloos", reageert hij. ,,We hadden de ambitie om het mooi met ..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.