Driebergse Isis timmert hard aan de weg: ‘De echte top is mijn doel’

1 januari 2023 om 11:21 Tennis Marleen Fouchier
Isis van den Broek, stijlvol in actie op Wimbledon.
Isis van den Broek, stijlvol in actie op Wimbledon.

DRIEBERGEN Ze timmert heel hard aan de weg op tennisgebied en hoopt door te breken op het allerhoogste niveau. Isis van den Broek uit Driebergen is volop bezig met haar sportieve loopbaan en spreekt zich in dit interview uit over haar ambities. ,,Meedoen aan Wimbledon dit jaar was prachtig, op naar nog veel meer hopelijk.”

Ze is in elk geval nog jong genoeg (16) om dat als een doel te stellen. In 2020 deed de volgende week 17 wordende tennisster al de volgende uitspraak: ,,Ik hoop op mijn achttiende op een junioren-Grand Slam te staan en later natuurlijk op de echte internationale toernooien. Daarvoor moet ik in de top 100 zien te komen en daar ben ik nog lang nie..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.