Paul Haarhuis opent uniek tennistoernooi in Driebergen

21 jun, 07:19 Tennis
John Beringen
Alain van den Berg: ,,Een bijzonder toernooi waarbij Paul Haarhuis onze speciale gast zal zijn.
Alain van den Berg: ,,Een bijzonder toernooi waarbij Paul Haarhuis onze speciale gast zal zijn."

DRIEBERGEN Tennisvereniging Risenborgh houdt van 12 tot 18 juli een open tennistoernooi waar iedereen aan kan meedoen. Per deelnemer zal er één euro worden geschonken aan Stichting Helping Hands, die is opgezet door Minne en Dixy Veenstra. Op zaterdag 10 juli zal het toernooi officieel worden geopend door niemand minder dan Paul Haarhuis die door alle tennisliefhebbers als ‘een levende legende’ wordt beschouwd. Voorzitter Alain van den Berg vertelt er meer over.

,,Laat ik beginnen met uiteen te zetten waardoor wij het idee hebben opgevat om middels het toernooi geld in te zamelen voor Helping Hands”, laat hij weten. ,,Onze vereniging wordt dusdanig goed gesteund door de lokale middenstand dat wij besloten om iets terug te doen bij wijze van waardering. Dat onze keuze in deze is gevallen op Stichting Helping Hands heeft te maken m..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.