ATV Amerongen heeft nu ook 4 padelbanen
ATV Amerongen heeft nu ook 4 padelbanen Amerongse Tennis Vereniging

ATV Amerongen neemt nieuwe padelbanen in gebruik: ‘Hartstikke trots’

8 april 2024 om 19:33 Padel

AMERONGEN Na de aankondiging van vier gloednieuwe padelbanen bij de Amerongse Tennis Vereniging (ATV) eind 2023, is er nu witte rook: de banen zijn opgeleverd en vanaf nu bespeelbaar. 

,,De afgelopen twee maanden is er keihard gewerkt om de banen te kunnen presenteren. De eerste padel-leden van de ATV hebben inmiddels op de banen gespeeld en het enthousiasme was direct groot”, laat ATV weten. ,,Rondom de banen worden nog de laatste puntjes op de i gezet om het vernieuwde tennis- & padelpark spik en span te maken. Maar padel-leden zijn vanaf nu, na een online reservering, van harte welkom om te komen spelen!”

OPENING

,,De padel-commissie die vorige zomer spontaan ontstond, zag de populariteit van de opkomende sport en zag padel als een aanwinst voor de vitaliteit en sociale verbinding in het dorp. Met trots zijn de banen daarom officieus geopend. Een officiële opening volgt begin van de zomer.” 

HARTSTIKKE TROTS

Padel, een mix tussen tennis en squash, is instapvriendelijk en geschikt voor alle leeftijden. Voorzitter van de ATV, Nic Meijer: ,,Het vierkoppige padelteam onder leiding van Bart Drost heeft enorm veel energie in dit project gestoken. Het is super snel van de grond gekomen allemaal. De interne lobby ging van start in de herfst van 2023 en nu al liggen er al vier nieuwe padelbanen. Dat maakt me hartstikke trots. Enorm veel dank aan alle betrokkenen, financiers en sponsoren!”

DE FINISHING TOUCH

Nic Meijer vervolgt: ,,De banen zijn honderd procent bespeelbaar en alle padel geïnteresseerden zijn inmiddels benaderd om hun aanmelding definitief te voltooien. We hebben nu al 150 padelleden in het ledenbestand. Gelukkig hebben we nog steeds -weliswaar beperkt - plek voor nieuwe leden. Aanmelden voor padel of een combinatie van padel en tennis kan eenvoudig via onze website. De komende periode werken we nog aan de finishing touch van ons tennis- en padelpark. Zoals nog wat bestratingswerkzaamheden, een elektronisch toegangssysteem etcetera. Daarbij werken we toe naar een officiële opening van de banen van ATV Tennis & Padel.”

Geïnteresseerden voor padel bij de Amerongse Tennis Vereniging zijn van harte welkom op het tennispark van de ATV om een kijkje te nemen. Er is nog beperkt ruimte voor nieuwe padelleden. Neem een kijkje op de website voor meer informatie en de soorten lidmaatschap: https://www.amerongsetennisvereniging.nl.

advertentie
advertentie