De Sportspeeltuin gaat weer van start in Leersum

12 september 2022 om 07:11 Overig Wilco Willemse
Bij de sportspeeltuin staat plezier in bewegen voorop.
Bij de sportspeeltuin staat plezier in bewegen voorop.

LEERSUM De Sportspeeltuin in De Binder gaat weer van start op woensdag 14 september van 16.00 tot 17.00 uur. Een activiteit voor kinderen van 3 tot 6 jaar waar plezier in bewegen voorop staat. In de ‘speeltuin’ mag alles en moet niks en zo worden met veel lol de motorische vaardigheden van de deelnemertjes ontwikkeld.

De Sportspeeltuin is een goede samenwerking tussen de buurtsportcoaches van Heuvelrug Sportief en Gezond en volleybalvereniging Volleer. Joëlle Staps stond aan de wieg van de activiteit: ,,De Sportspeeltuin is al jarenlang een daverend succes in Leersum. We gaan nu het zevende seizoen in en hebben altijd tussen de 25 en 30 deelnemers. Zo hebben ..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.