Trouwen in Vegas? Net Travel regelt het

18 augustus 2011 om 00:00 Ondernemend

,,Ik had een hekel aan reizen, maar als ik nu twee weken thuis ben vind ik het heerlijk om weer op pad te gaan.’’ Marcus zit vol ideeën en dat maakt elke reis bij Net Travel uniek. Of het nou om een trip naar Canada of een shopping special naar dé shoppingmall van Amerika in Minneapolis gaat.(Eind van het jaar kan er weer geboekt worden). Bekend is de reisspecialist ook van zijn trouwvakanties. Trouwen in Vegas is gewild, weet Marcus. Elkaar het jawoord geven in een chapel op de strip regelt hij regelmatig voor zijn klanten. Maar ook een trouwerij in de Grand Canyon behoort tot de mogelijkheden. ,,De pastor of dominee gaat mee en taart en champagne worden geregeld.’’ Jong en oud maken er gebruik van. Soms vertrekken ze samen naar de trouwbestemming, maar Marcus maakt het ook mee dat er een gevolg van dertig mensen het vliegtuig mee in stapt. ,,Zeg hoe gek je het wil hebben en wij vogelen het uit,’’ aldus Marcus. Getrouwd worden door Elvis of een de trouwerij live laten uitzenden op internet is slechts een greep uit de mogelijkheden. Ook weerman Peter Timofeef wist Marcus voor zijn bruiloft te vinden. Marcus reisde mee naar Las Vegas waar getrouwd werd in de Graceland Wedding Chapel. Naast de Amerika reizen die te vinden zijn op www.americatravelguide.nl, www.newyorktravelguide.nl en www.lasvegastravelguide.nl verzorgt Net Travel ook wereldwijde maatreizen naar Canada en bijvoorbeeld Dubai. De inhoud van alle internetpagina’s wordt aan de lopende band uitgebreid en geactualiseerd door de medewerkers van Net Travel. Onder andere met reisverslagen. Wie tijdens een reis in de problemen komt, kan 24 uur per dag een speciaal noodnummer bellen. Een medewerker reageert dan direct.

DOORN - Van reizen hield hij niet, maar nu reist hij de hele wereld over. Eigenaar Marcus Blok van Net Travel Associates gevestigd in Doorn is Amerika specialist. Hij zorgt dat zijn klanten de reis van hun leven krijgen en wensen waarheid worden. Een trouwerij in Las Vegas is slechts een van de vele mogelijkheden die het reisbureau biedt. door Rose Carry Lokin

Binnenkort komt Net Travel met een Canada actie. Samen met KLM en vier andere touroperators kan afgereisd worden naar de sneeuw. ,,En dat hoeft niet veel duurder te zijn dan een skireis naar Oostenrijk of Zwitserland,’’aldus Marcus, die zoals altijd al is vooruit gereisd om de bestemming te verkennen. ,,Het is er een stuk minder druk dan op de Europese pistes en de sneeuw is perfect. Rondtoeren met een snow mobiel of een avontuurlijke rit met een hondenslee is ook een ervaring op zich,’’ aldus de Doornse ondernemer.

Net Travel Associates, Amersfoortseweg 14, 3941 EM Doorn. Tel: 088-9999747. Openingstijden van ma t/m vrij van 9.30 tot 18.00 uur. Zaterdag op afspraak.

advertentie
advertentie