Restaurant in Driebergen slaat nieuwe weg in

14 mei 2013 om 00:00 Nieuws

DRIEBERGEN - ,,Wij zijn enorm trots en blij met de nominatie", zegt Niels Oosthoek, eigenaar van het Driebergse restaurant Groenland. ,,Toch heb ik ook een beetje mixed feelings.'' Door de fameuze gastronomiegids GaultMillaut werd Groenland, samen met drie andere restaurants in Nederland, vorige week genomineerd voor de titel 'Beste Groenterestaurant van de Benelux'. Een zeer eervolle finaleplaats, maar Oosthoek is ook enigszins bevreesd dat Groenland hierdoor opnieuw het imago krijgt opgeplakt dat er uitsluitend vegetarische gerechten worden geserveerd. ,,En dat is niet het geval", zegt hij. ,,We zijn hier nu tien jaar actief en vanaf de eerste dag hebben we ook vlees en vis op de kaart gehad." Om dit laatste te benadrukken is Groenland onlangs een nieuwe weg ingeslagen. Er heeft een grote verbouwing plaatsgevonden, er is een nieuwe chef in de keuken actief en er worden allerlei activiteiten opgestart die in het teken staan van 'ontmoeten' en 'verbinden'.

Lees het hele artikel in de StichtseCourant.nl/NieuwsbladDeKaap.nl van donderdag 16 mei

advertentie
advertentie