Jubileumconcert Harmonieorkest Manderen

2 april 2013 om 00:00 Nieuws

MAARN - Harmonieorkest Manderen geeft op zaterdag 6 april haar jaarlijkse voorjaarsconcert in Dorpshuis De Twee Marken, Trompplein 5. Harmonieorkest Manderen is een zittend orkest, waarin ongeveer veertig mensen spelen onder leiding van dirigent Dick Hunnersen.

Omdat Harmonieorkest Manderen dit jaar dertig jaar bestaat, is er een speciaal jubileumprogramma samengesteld, bestaande uit enerzijds werken voor harmonieorkest die in het verleden ook al eens op het programma stonden, zoals MacArthurpark en Pirates of the Caribbean, anderzijds werken voor koor en orkest die uitgevoerd worden door Harmonieorkest Manderen samen met het eveneens jubilerende (zestig jaar) Stichts Mannenkoor uit Driebergen.

Het instaporkest onder leiding van René Alkema laat ook graag van zich horen. Het orkest met leerlingen die nog niet zo lang les hebben en ondersteund worden door een aantal ervaren leden, speelt vrolijke nummers, zoals enige delen uit 10 Pictures for Youth Band van Jerry Bensman en een tweetal nummers filmmuziek.

Het voorjaarsconcert begint om 20.00 uur, de zaal is open om 19.30 uur en de toegang is gratis. De zaal is rolstoeltoegankelijk. Meer informatie op www.manderen.nl.

advertentie
advertentie