Film en fotografie in Ontmoetingscentrum

27 februari 2013 om 00:00 Nieuws

AMERONGEN - Het Ontmoetingcentrum Amerongen houdt op donderdagmiddag 7 maart van 14.30 tot 16.00 uur in samenwerking met Regiobibliotheek Z-O-U-T weer haar maandelijkse 'Open Huis' activiteit. Ditmaal staan films van Laurel en Hardy en een workshop fotografie op het programma.

Om 14.30 uur start de activiteit met de vertoning van filmpjes van Laurel en Hardy. Deze filmpjes worden op de begane grond van de bibliotheek gedraaid. Naast het kijken van deze filmpjes kunnen geïnteresseerden ook aanschuiven bij een eenvoudige workshop fotografie.

Meedoen aan deze activiteit is gratis en aanmelding vooraf is niet nodig.

Integratie

Elke eerste donderdag van de maand organiseert het Ontmoetingscentrum in samenwerking met Regiobibliotheek Z-O-U-T een Open Huis activiteit. Dit alvast in het kader van het in 2014 te realiseren Allemanswaard. Een belangrijk doel van deze Open Huis activiteiten is de integratie van de mens met dementie. Het Ontmoetingscentrum wil laagdrempelig zijn en het onderlinge contact tussen mensen met en zonder dementie bevorderen.

Het Ontmoetingscentrum biedt ondersteuning aan zowel de persoon met dementie als aan de mantelzorger. De dagsociëteit in het Ontmoetingscentrum 'Amerongen' is open op dinsdag en donderdag van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Voor informatie of een kennismakingsgesprek, neem contact op met Willy Sturkenboom, coördinator van de Ontmoetingscentra Utrechtse Heuvelrug: 0343-555401 of per email: w.sturkenboom@iszdebrug.nl

advertentie
advertentie