Pubkwis Utrechtse Heuvelrug start met nieuw seizoen

28 augustus 2012 om 00:00 Nieuws

DRIEBERGEN - De Pubkwis Utrechtse Heuvelrug start op dinsdag 4 september met het nieuwe seizoen. In Driebergen werd afgelopen seizoen voor het eerst gespeeld met groot enthousiasme en succes. Grand Café De Bergse Bossen aan de Traay 299 is de nieuwe locatie voor de kwissers in Driebergen. Een ruime locatie met voldoende plaats voor nieuwe teams.

De kwis wordt ook in Amerongen, Leersum en Doorn gespeeld. Er wordt op alle locaties op dezelfde tijd en met dezelfde vragen gespeeld. De kwis is te vergelijken met Triviant. Tijdens de kwisavond worden acht ronden gespeeld, elk met 10 vragen. Bijvoorbeeld: 'Wat wordt bestudeerd in de Dendrologie' of 'Hoe noemt men een groep of troep jachthonden'. Er team bestaat uit maximaal vijf personen, de samenstelling mag iedere keer weer anders zijn, zodat bijvoorbeeld invallers het team op maximale sterkte kunnen houden. De vragen zijn zo divers dat het uitermate geschikt is om met jong en oud te spelen. Aan het eind van de avond wordt per locatie het winnende team bekend gemaakt. Op de website worden de uitslagen van alle locaties en teams gepubliceerd.

Meedoen

Iedereen kan meedoen. De avonden starten om 20.00 uur. Vorm met vrienden, buren of bekenden een team, bedenk een passende naam en meld je vóór 20:00 uur bij de kwisleiding op een van de vier locaties. Wie alleen komt, kan zich aansluiten bij een van de teams die nog een plekje hebben. Deelname is gratis. Iedere eerste dinsdagavond van de maand is er een pubkwis en het seizoen loopt van september 2012 tot en met mei 2013. Wie zeker wil zijn van een plaats, kan mailen naar vmkh@hotmail.nl (voor deelname in Driebergen) of naar info@pubkwis.nl.

Bezoek voor meer informatie de website www.pubkwis.nl.

advertentie
advertentie