Open Atelier start weer met nieuwe cursussen

5 september 2011 om 00:00 Nieuws

AMERONGEN - Het Open Atelier Amerongen start deze maand met een aantal nieuwe cursussen. Daaronder zijn basiscursussen die gedurende langere tijd lopen en die succesvol zijn. Deze staan open voor beginners en gevorderden. Daarnaast worden er korte cursussen en workshops gegeven waarin een bepaald thema, onderwerp of techniek centraal staat en wordt uitgediept. Alle lessen en workshops worden gegeven door professionele docenten.

Op 13 september start Lia Pieters met een cursus van zes lessen ,,draaien op de pottenbakkersschijf''. De korte workshop ,,Portret boetseren'' begint op 29 september en omvat vijf lessen. Deze workshop wordt gegeven door Yvonne Mollee. Jasione van Esch leert in zes lessen vanaf 22 september hoe er verdieping in het tekenen en schilderen kan worden verkregen. Met Nathalie Westerbeek van Eerten kan op 10 september tijdens de Open Monumentendag geschilderd worden in de tuin van het kasteel.

Voor de jeugd is er een cursus ,,Dieren laten leven met klei''. Yvonne Mollee leert iedereen van 8 t/m 14 jaar hoe met klei om te gaan en allerlei fantasiedieren te maken. Wil je leren tekenen dan kan dat voor 8 t/m 14 jarigen met Jasione van Esch in zes lessen te beginnen op 22 september.

Voor uitgebreide informatie over de lessen en workshops zie www.skiam.nl. Opgeven kan via openatelier@skiam.nl

Mensen die zelfstandig willen werken kunnen in het atelier terecht elke dinsdagavond van 20.00 tot 22.30 uur en elke woensdagmorgen van 09.30 tot 12.00 uur. Op elk van de genoemde dagen kan men vrij instappen. Materiaal voor keramiek is aanwezig. Voor tekenen en schilderen dient eigen materiaal te worden meegenomen. Draaischijven, schildersezels, enz. staan ter beschikking. Tip: geef creatieve vrienden een inloopatelier-bezoek cadeau. Telefonisch te bestellen 0343 450 459.

advertentie
advertentie