Ruth van Veldhuizen en haar team heten klanten altijd van harte welkom.
Ruth van Veldhuizen en haar team heten klanten altijd van harte welkom. Babs Bouwman

'Modieuze kleding voor iedere moment'

28 november 2019 om 17:29 Advertorial_2

DOORN Van Veldhuizen womenswear heeft alles in huis om warm de winter door te komen. Van stijlvolle mantels tot behaaglijke jassen, aan te vullen met warme handschoenen en sjaals. En van hippe maxi dresses tot stijlvolle business suits van Expresso.

Babs Bouwman

Modieuze kleding voor ieder moment typeert de damesmodezaak in het hartje van Doorn. Slagen doe je er beslist als je op zoek bent naar iets warms. ,,Voor de echte fashionista's hebben we een prachtige, lichtblauwe of fel rode mantel van Gerry Weber", vertelt Ruth van Veldhuizen. ,,Ben je meer op zoek naar iets dagelijks dan zijn parka jassen met heerlijke capuchon perfect." Of kies voor een jas van Expresso met een hightech thermovoering. Deze windstopper is ideaal voor zakelijke aangelegenheden, maar ook om je kinderen op de fiets naar school te brengen. Daarnaast is er volop keuze uit leuke jassen van Street One, Reset en Cecil en Lebek waarmee je zo de bossen intrekt. Helemaal hip zijn de fluffy jassen, ook wel 'faux fur' genoemd. Gemaakt van zacht teddy materiaal, reversibel en heerlijk om in weg te duiken.

VERLANGLIJSTJE Nieuw in de winkel zijn de leuke handschoenen, mutsen en sjaals van Italiaans design Sergio de Rosa. Met een samengestelde mix van onder andere merino wol en cashmere. Als set, maar ook los verkrijgbaar. Net als de andere leren of wollen handschoenen verkrijgbaar in mooie tinten.

Bij Van Veldhuizen womenswear is er altijd wel iets te vinden om je outfit compleet te maken. Bijvoorbeeld in het rek van de bijoux van Dansk Smykkekunst, met leuke armbanden, ringen, oorstekers of colliers. Goud en zilverkleurig of met accenten van lavasteen erin verwerkt. Uitermate geschikt om bijvoorbeeld een eenvoudige jurk nét dat extraatje te geven. Ook leuk voor pakjesavond of onder de kerstboom. Van Veldhuizen womenswear heeft ook cadeaubonnen om op een later moment te komen winkelen.

KANT Overigens zijn dit de perfecte weken om te shoppen voor je kerstoutfit of voor de kerst- en nieuwjaarsrecepties. Altijd leuk bij deze gelegenheden stralend voor de dag te komen. ,,Kant is niet weg te denken in deze tijd van het jaar", vertelt Ruth van Veldhuizen. ,,Mooi om te combineren met een prachtige flaired pipe of een jacquard broek." Natuurlijk zijn er ook veel mooie, leuke jurken, die niet alleen geschikt zijn voor de feestdagen, maar ook draagbaar in het dagelijks leven. Verder is er nog de Sloggi-actie die nog tot 14 december geldt: 3 + 1 gratis.

LIKE Ga shoppen in de winkel of neem alvast een voorproefje op Facebook en Instagram en laat je verrassen door de leuke merken. Wie vóór 28 november de social media van Van Veldhuizen womenswear volgt en/of liket, maakt kans op een leuke ketting naar keuze! Shoppen bij Van Veldhuizen womenswear is altijd een feestje.

Info: Van Veldhuizen womenswear, Amersfoortseweg 25 Doorn, www.vanveldhuizenwomenswear.nl, @vanveldhuizenwomenswear

advertentie
advertentie