Van links naar rechts Joost Diks, Marlijne Olthoff, Guido de Weerd en Daniëlle de Jong.
Van links naar rechts Joost Diks, Marlijne Olthoff, Guido de Weerd en Daniëlle de Jong. Victor Schutijser

Specialist in erven en scheiden

Zakelijk

DOORN Om nog beter te kunnen voldoen aan de toenemende vraag vanuit de provincie Utrecht heeft Advocaten Familie- & Erfrecht op 1 mei een nieuw kantoor in het hart van Doorn geopend. Vanuit de behoefte om mensen vanuit de eigen regio te bedienen hebben partners Bregje Boelens, Joost Diks en Edith Schnackers gekozen voor een volwaardig kantoor in de provincie Utrecht.

Het kantoor zal een extra thuisbasis zijn voor de twaalf gespecialiseerde advocaten die overigens ook vanuit Eindhoven en Limburg actief zullen blijven voor cliënten uit het hele land. ,,We waren al jaren gevestigd in Utrecht met een spreeklocatie. Het is fijn om vanaf nu onze cliënten op ons volwaardige kantoor te kunnen ontvangen”, vertelt de Eindhovense advocaat en partner bij het kantoor Joost Diks. ,,We kijken ernaar uit om onze activiteiten in deze regio voort te zetten en aandacht te besteden aan verdere groei van onze organisatie.”

Na het kantoor in Eindhoven en het vorig jaar geopende kantoor in Limburg kunnen cliënten nu dus nog beter terecht bij Advocaten Familie- & Erfrecht. Het kantoor was bij oprichting door partners Boelens en Diks in 2013 het eerste kantoor dat op hoogspecialistisch niveau actief is op de gebieden van het familie- en erfrecht.

,,Het is prettig om mensen vanuit hun eigen regio te kunnen bedienen. We doen dat natuurlijk met gespecialiseerde collega’s die bekend zijn met de mensen en de cultuur”, aldus Diks.

De expertise van de advocaten van het kantoor wordt onder meer ingezet om vermogende particulieren en (echtgenoten van) ondernemers te helpen bij familie- en erfrechtelijke kwesties en om juridisch ingewikkelde nalatenschappen en echtscheidingen af te wikkelen. Daarnaast doen ook notarissen en advocaten regelmatig een beroep op de vakkennis.

Vanaf heden staan de experts van het nieuwe kantoor van Advocaten Familie- & Erfrecht aan de Dorpsstraat in Doorn klaar voor zaken rondom scheiden en erven.

,,Voor de vestiging in Doorn zijn wij op zoek naar enthousiaste collega’s. Ben jij die gedreven advocaat of stressbestendige secretaresse? Aarzel dan niet om te solliciteren of een keer te bellen voor een kennismaking. Je kunt vragen naar Bregje Boelens (088-02 09 444).”

Dit artikel wordt u aangeboden door Advocaten Familie- & Erfrecht. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Nieuwsblad De Kaap/Stichtse Courant? Neem dan contact op met Erik van Dijk (06-21261005, e.v.dijk@bdu.nl).

advertentie
advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Hoofdbrekens door hoge gasprijs (4): ‘Misschien hebben we het niet willen zien aankomen’ 5 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Kinderboerderij woest vanwege gedumpte konijnen: ‘Diertjes overnemen gaat niet zomaar’ 14 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Hoofdbrekens door hoge gasprijs (3): ‘Als je het mij vraagt komt het petroleumstel terug’ 1 okt, 16:00
PREMIUM
Afbeelding
Studentenhuizen op de Heuvelrug 1 okt, 12:51
PREMIUM
Afbeelding
Nieuwe speeltuin Beelaerts van Bloklandstraat: ‘Dit is een primeur voor onze gemeente’ 1 okt, 07:04
PREMIUM
Afbeelding
Gemeenteraad akkoord met bouwplan Sportlaan Driebergen 30 sep, 18:11
PREMIUM
Afbeelding
Hoofdbrekens door hoge gasprijs (2): ‘Een revolutie of burgeroorlog is niet ondenkbeeldig’ 30 sep, 16:00