Het belooft weer een feestje te worden bij de modeshow. (Foto: Rigters)
Het belooft weer een feestje te worden bij de modeshow. (Foto: Rigters) Van Eck & Rigters Mode

‘Modellen zijn gewone mensen, zoals jij en ik’

Zakelijk

WIJK BIJ DUURSTEDE Van Eck & Rigters Mode houdt zaterdag 9 april de welbekende en oergezellige modeshow. Op drie tijdstippen, 10.30, 13.00 en 15.00 uur kunnen bezoekers genieten van de allernieuwste voorjaarstrends op modegebied. De toegang is gratis. Een plek reserveren is eenvoudig. In de winkel aan de Veldpoortstraat 8 in Wijk bij Duurstede is een gratis toegangsbewijs op te halen.

,,Het belooft weer een feestje te worden zoals vanouds”, aldus Kym en Caroline Rigters. Het echtpaar runt samen met hun dochter Ilse en hun enthousiaste team de modezaak Van Eck & Rigters. Hun modeshow is inmiddels een begrip in Wijk bij Duurstede en omstreken. ,,Waar mode over het algemeen getoond wordt door modellen, is daar bij onze show geen sprake van”, vertelt Caroline. ,,Onze modellen zijn klanten, vrienden, familie en de kinderen van onze medewerkers. Gewone mensen, zoals jij en ik” 

Dat maakt de modeshow een feestje voor iedereen. Het team kleedt de modellen in de nieuwste voorjaarsmode. Kym: ,,Iedereen helpt mee en dat maakt het ontzettend gezellig. De sfeer zit er altijd goed in.” Om de spreiding van het aantal bezoekers dit jaar nog beter te reguleren, kunnen nu vooraf gratis toegangskaarten opgehaald worden in de winkel voor één van de drie tijdstippen. ,,Hierdoor kunnen we de stoelen zo neerzetten, dat iedereen het goed kan zien en beleven”, vertelt Kym. 

Tijdens de modeshow worden de mooie merken geshowd die in de winkel hangen. Voor zowel de dames als heren zijn er mooie nieuwe merken bijgekomen afgelopen jaar. Een greep uit de merken voor dames: Only M, Another Woman, Poools en Olsen, Betty Barclay en Myrna by NED. En voor heren: Qubz, NZA (New Zealand Auckland), Vanguard, No Excess en State of Art. 

VOORJAARSTRENDS ,,Veel mensen hebben weer zin in kleur in hun kast”, vertelt Caroline. ,,De winter duurde lang en het grijze weer maakt weer plaats voor de zon. Het moment om je kast weer te vullen met frisse kleuren en prints. Het leuke aan de nieuwe mode voor dames is dat je veel kunt combineren. Bijvoorbeeld print op print. Dat is een trend die ook dit voorjaar weer terug is. En je ziet veel mooie combinaties in dezelfde print. Zo kun je een broek en blouse in dezelfde print dragen als een jumpsuit. Of een rok en een shirt als een jurk. Het voordeel is dat je het apart van elkaar kunt dragen. Bijvoorbeeld weer op een jeans.”

Bij de heren ziet Kym ook weer leuke trends dit voorjaar: ,,Het overshirt blijven we zien. Het zit tussen een colbert en vest in. Je kunt het gekleder dragen door het te combineren met een overhemd. Of wat sportiever door er een shirt onder te dragen.”

TEGOEDBON Benieuwd naar alle trends? De modeshow op zaterdag 9 april is gratis en iedereen is welkom. Iedere bezoeker van de modeshow ontvangt een een cadeaubon van 10 euro om te besteden bij een aankoop tot en met mei 2022. Iedereen met een toegangskaart maakt bovendien kans op een waardebon van 50 euro. 

Info: Van Eck & Rigters Mode, Veldpoortstraat 8, Wijk bij Duurstede

Deze advertorial wordt u aangeboden door Van Eck & Rigters Mode. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Nieuwsblad De Kaap/Stichtse Courant? Neem dan contact op met Erik van Dijk (06-21261005, e.v.dijk@bdu.nl).

Afbeelding
advertentie
Afbeelding
Welkom Aan Tafel: een zomerse proeverij thuis 2 uur geleden
Afbeelding
Peer Kalk uit Doorn strijdt met waterstofboot in Monaco om de wereldtitel 4 uur geleden
Afbeelding
Win een mooie prijs met je zomerfoto 6 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Maarn op weg naar duurzame wijken 10 uur geleden
Afbeelding
Open tuin bij Hindersteyn gisteren
Afbeelding
Burgemeester Naafs sluit woning in Doorn 29 jun, 13:47
PREMIUM
Afbeelding
Onrust rond varkensbesluit; politieke zorgen over uitbreiding veehouderij 29 jun, 12:33