De nieuwe Windows 11 achtergrond
De nieuwe Windows 11 achtergrond Jaco v Schaik

HELP! Mijn laptop kan de Windows 11 update niet aan.

12 januari 2022 om 11:18 Zakelijk Deel je nieuws

Windows 11, de nieuwe dimensie, zeggen ze.

Wij lopen steeds vaker tegen het probleem aan dat klanten geen windows 11 op hun laptop of desktop kunnen downloaden. De laptop geeft dan erg duidelijk aan dat de nieuwe update niet beschikbaar is voor uw apparaat.

Microsoft het bedrijf achter Windows, heeft door erg hoge systeemeisen een goede manier gevonden om de markt sterk te pushen. Veel consumenten hebben een nieuwe laptop of desktop gekocht enkel voor de nieuwe Windows.

Echter hebben wij een manier gevonden om toch windows 11 te downloaden met veel lagere systeemeisen, nu is de kans veel groter dat uw apparaat wel binnen die eisen valt. Zo scheelt dat toch weer het geld dat u anders kwijt was voor een nieuw apparaat.

Wij kunnen deze upgrade voor slechts €50 regelen. Wij gaan dan kijken of uw apparaat binnen de lage eisen valt, ook hebben wij uw huidige windows licentie nodig, als u nu een werkend apparaat heeft dan zit dat er 9 van de 10 keren op. Dit kunnen wij gemakkelijk uitlezen.

Onze mooie winkel is gevestigd in Veenendaal, aan de wageningselaan. U hoeft alleen uw apparaat mee te nemen, dan gaan wij kijken of het kan. Wanneer de upgrade naar windows 11 mogelijk is, nemen wij de laptop of desktop in. De verwachte wachttijd is 2 a 3 werkdagen. Kom gerust langs binnen onze openingstijden, u hoeft verder geen afspraak in te plannen.

Contactgegevens 2dehandslaptops;

Wageningselaan 46B

3903 LA Veenendaal

T. +31 (0)318 - 551155

verkoop@2dehandslaptops.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie