vlnr Marja Hevel (voedings- en natuurgeneeskundige), Edwin Vinke (chef** De Kromme Watergang) en Henriëtte van Norel (Culinair Publiciste)
vlnr Marja Hevel (voedings- en natuurgeneeskundige), Edwin Vinke (chef** De Kromme Watergang) en Henriëtte van Norel (Culinair Publiciste) Special Pixels

One Pro: Gezonde kook- en leefstijl voor iedereen

5 januari 2022 om 20:55 Zakelijk Deel je nieuws

Met de lancering vandaag van de nieuwe One Pro-website, www.oneprocooking.com, presenteert One Pro zich als een nieuw bedrijf. Een Nederlandse onderneming die inzet op een gezonde kook- en leefstijl, teneinde de levenskwaliteit van mensen te verbeteren. Gezonde voeding is immers hét medicijn van de toekomst. Onderscheidend is dat de focus ligt op 1 proteïnesoort per maaltijd. Eigenaren van One Pro zijn chef** Edwin Vinke van De Kromme Watergang, natuur- en voedingsgeneeskundige Marja Hevel en ervaringsdeskundige en culinair publiciste Henriëtte van Norel uit Maarn. Hevel vertelt: “One Pro biedt uitkomst voor eenieder die kampt met een welvaartsziekte (zoals: diabetes type 2, overgewicht, obesitas, hoge bloeddruk etc.) en voor jong en oud die preventief willen inzetten op een gezondere leefstijl”. One Pro is meer dan het initiatief van drie mensen. Deze nieuwe leefstijl is bedoeld voor alle professionele chefs en thuischefs, alsmede bedrijven waaronder verzekeringsmaat-schappijen, die willen meehelpen aan het terugdringen van de hoge zorgkosten in Nederland en het terugdringen van het ziekteverzuim in bedrijven door in te zetten op een preventieve aanpak”. Om dit doel te kunnen realiseren brengt One Pro, in nauwe samenwerking met onder andere participant Bourgondisch Lifestyle/Kaasfort Assendelft, in 2022 een eigen kookboek uit onder de naam ‘One Pro: ‘een leven lang echt gezond met chefs’ en bieden ze voedings-programma’s aan op maat voor een fitter leven. Bedrijven kunnen lezingen aanvragen met een proeverij, al dan niet onder de bezielende leiding van een chef (vanaf 25 medewerkers of meer). Dit kan op een eigen locatie of bij Kaasfort Amsterdam in Assendelft. Indien gewenst kunnen de proeverijen georganiseerd worden in combinatie met voedingsadviezen op maat voor medewerkers. Vinke vertelt: “Door mensen te laten proeven en ervaren hoe het anders kan en te leren hoe ze anders naar voeding en een menukaart kunnen kijken, neemt de bereidheid toe om gezonder te leven. Gezondheid is immers ons grootste goed”.  

Meer informatie voor de redactie

One Pro, www.oneprocooking.com,  

e-mail: henriette@oneprocooking.com

advertentie
advertentie