Knallende jaarafsluiting met pubquiz
Knallende jaarafsluiting met pubquiz ZZP Netwerk Heuvelrug

ZZP Netwerk Heuvelrug sluit vrijdag 17 december het jaar af met online pubquiz

Zakelijk Deel je nieuws

Op vrijdagavond 17 december organiseert het ZZP Netwerk Heuvelrug haar jaarafsluiting met een knallende online pubquiz. ZZP-ondernemers in de gemeente zijn van harte uitgenodigd, lid of geen lid van het netwerk. Het wordt een gezellige avond, met ook ruimte voor ontmoeting.

De online jaarafsluiting begint om 20.00 uur. Tijdens deze online avond kijken we terug naar het afgelopen jaar, met als uitsmijter de pubquiz met onderwerpen over de gemeente, ondernemen en het netwerk. Voor de winnaar is er een mooie prijs. De eerste 20 aanmelders krijgen bovendien een leuk pakket thuis.

Niet alleen ‘s avonds, maar ook op de vrijdagochtend organiseert het netwerk een activiteit: om 10.00 uur vindt ‘Ontmoet & Link’ plaats in Groeiplaats De Lindenhorst aan de Hoofdstraat 260 in Driebergen. Onder het genot van een kop koffie kijken we terug hoe het afgelopen jaar is geweest. Aanmelden is nodig vanwege de coronamaatregelen (zie onze website).

Een hele dag met mooie activiteiten vóór en dóór ZZP’ers in de gemeente Utrechtse Heuvelrug dus. Om mee te doen aan de pubquiz is aanmelden nodig en kan via de website www.zzpnetwerkheuvelrug.nl. Je ontvangt dan de Zoom-link voor de avond in je mailbox. Voor meedoen aan zowel de inloopochtend als de pubquiz ‘s avonds is lidmaatschap van het ZZP Netwerk Heuvelrug niet nodig.

ZZP Netwerk Heuvelrug is een netwerk van professionals die werkzaam zijn in de gemeente Utrechtse Heuvelrug. De leden versterken elkaar door samen te werken, kennis, vaardigheden en ervaring te delen en te netwerken. Het netwerk kenmerkt zich door ambassadeurschap, betrokkenheid, goede persoonlijke contacten en toegankelijkheid. Maandelijks is er een ‘Ontmoet & Link’-activiteit, afwisselend in de ochtend en middag, zo veel mogelijk live (maar online als het moet).

Meer info: www.zzpnetwerkheuvelrug.nl

advertentie
advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Een moment voor een monument: De lange historie van het veer 21 uur geleden
Afbeelding
Lezing over het leven en de werken van Mondriaan in het Torenlaan Theater 12 aug, 17:35
PREMIUM
Afbeelding
Aldi vangt bot bij rechter: Bouwplan voor de Appelgaard op dood spoor 12 aug, 07:32
PREMIUM
Afbeelding
Subsidie voor bridgeles bij ABCD: ‘We willen mensen uit hun isolement halen’ 12 aug, 07:30
Afbeelding
Aangepaste dienstregeling tijdens Vuelta 11 aug, 16:47
Afbeelding
Welzijn, een levensnoodzaak! Column 11 aug, 16:00
Afbeelding
Groot feest tijdens La Vuelta bij De Markies van Carabas 11 aug, 13:00