Knallende jaarafsluiting met pubquiz
Knallende jaarafsluiting met pubquiz ZZP Netwerk Heuvelrug

ZZP Netwerk Heuvelrug sluit vrijdag 17 december het jaar af met online pubquiz

Zakelijk Deel je nieuws

Op vrijdagavond 17 december organiseert het ZZP Netwerk Heuvelrug haar jaarafsluiting met een knallende online pubquiz. ZZP-ondernemers in de gemeente zijn van harte uitgenodigd, lid of geen lid van het netwerk. Het wordt een gezellige avond, met ook ruimte voor ontmoeting.

De online jaarafsluiting begint om 20.00 uur. Tijdens deze online avond kijken we terug naar het afgelopen jaar, met als uitsmijter de pubquiz met onderwerpen over de gemeente, ondernemen en het netwerk. Voor de winnaar is er een mooie prijs. De eerste 20 aanmelders krijgen bovendien een leuk pakket thuis.

Niet alleen ‘s avonds, maar ook op de vrijdagochtend organiseert het netwerk een activiteit: om 10.00 uur vindt ‘Ontmoet & Link’ plaats in Groeiplaats De Lindenhorst aan de Hoofdstraat 260 in Driebergen. Onder het genot van een kop koffie kijken we terug hoe het afgelopen jaar is geweest. Aanmelden is nodig vanwege de coronamaatregelen (zie onze website).

Een hele dag met mooie activiteiten vóór en dóór ZZP’ers in de gemeente Utrechtse Heuvelrug dus. Om mee te doen aan de pubquiz is aanmelden nodig en kan via de website www.zzpnetwerkheuvelrug.nl. Je ontvangt dan de Zoom-link voor de avond in je mailbox. Voor meedoen aan zowel de inloopochtend als de pubquiz ‘s avonds is lidmaatschap van het ZZP Netwerk Heuvelrug niet nodig.

ZZP Netwerk Heuvelrug is een netwerk van professionals die werkzaam zijn in de gemeente Utrechtse Heuvelrug. De leden versterken elkaar door samen te werken, kennis, vaardigheden en ervaring te delen en te netwerken. Het netwerk kenmerkt zich door ambassadeurschap, betrokkenheid, goede persoonlijke contacten en toegankelijkheid. Maandelijks is er een ‘Ontmoet & Link’-activiteit, afwisselend in de ochtend en middag, zo veel mogelijk live (maar online als het moet).

Meer info: www.zzpnetwerkheuvelrug.nl

advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Complicaties in Driebergen: vijf nieuwbouwwoningen minder aan de Sportlaan 16 minuten geleden
Afbeelding
Jeroen Hermkens en Nicolaas Wijnberg voor het eerst samen 53 minuten geleden
PREMIUM
Afbeelding
U-complex voor Lange Dreef; eindelijk zicht op afronding Groene Tuinen 1 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Bemiddeling tussen boer en buurt; mediation moet einde maken aan de polarisatie 4 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Groen licht voor veehouder: ‘Ik kan vergunning niet weigeren,’ zegt Naafs 5 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Spectaculaire hippische topsport op Landgoed Maarsbergen 6 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Nieuw vakantiehuis geopend in Doorn: ‘Vakantie moet voor elk mens mogelijk zijn’ 10 uur geleden