Winter Season geurkaarsen collectie van The SOi Company, verkrijgbaar bij KAAARS.nl
Winter Season geurkaarsen collectie van The SOi Company, verkrijgbaar bij KAAARS.nl KAAARS.nl

Breng deze herfst en winter sfeer in je huis met de geurkaarsen van KAAARS

Zakelijk Deel je nieuws

Hoe fijn is het om voor elk moment een heerlijke geur in huis te hebben? Dat dacht KAAARS.nl ook. Het bedrijf uit Dieren zag die droom werkelijkheid worden met de ontdekking van twee relatief onbekende kaarsenmerken. The SOi Company en Colonial Candle zijn allebei afkomstig uit Amerika en bieden een breed scala aan verrassende geurkaarsen op basis van soja.

KAAARS met drie AAA’S, dat trekt de aandacht! Je weet onmiddellijk wat ze verkopen, maar het ziet er net even anders uit en dat geldt ook voor het bijzondere aanbod. Colonial Candle is nieuw in Nederland, maar een grote speler in Amerika, je kunt ze daar vergelijken met een Woodwick of Yankee Candle. Ze bestaan dan ook al meer dan 100 jaar.

Topfavoriet voor deze herfst en winter is de M. Baker lijn (in grijze glazen apothekerspot met natuurlijke, kruidige en frisse geuren), maar ook de Pop of Color springt eruit. Mooie matglazen potten met zachte of juist felle kleuren.

Het tweede merk, The SOi Company, is juist kleinschalig en relatief onbekend. Onderscheiden doet het zich zeker, met kaarsen in rijkversierde blikjes, betonnen pot of bewerkt glas.De wintercollectie heeft ook nog een bewerkte goudkleurige binnenkant wat voor extra mooi kaarslicht zorgt. Alle geurkaarsen van de SOi Company zijn gemaakt van 100% premium sojawas.

Trends voor dit najaar en kaars cadeautips voor Sinterklaas en Kerst

Heel leuk om cadeau te geven zijn de giftsets van The SOi Company, letterlijk 3 kleine blikvangers waardoor je meteen met verschillende geuren en designs aan de slag kan. De Winter Giftset bestaat uit Holiday Spice (warm en kruidig) , Tis the Season (chocola en pepermunt) en Mistletoe & Holly (fris en groen), is echt genieten en tovert het huis om tot een heerlijk geurend kersthuis.

Een mannencadeau is altijd lastig, máár de Colonial Candle – Manly Indulgence lijn is gebaseerd op heerlijke mannengeuren, stoer, zwoel en fris of wat zwaarder, net wat bij hem past. De zwarte potten met papieren labels maken de sfeer compleet en passen perfect in een klassiek of juist modern huis.

Altijd goed zijn de WICK kaarsen van Colonial Candle, mét houten knisperlont voor een sfeervol open haard gevoel en met karakteristieke wintergeuren zoals Woodland Snow, Mistletoe Mint, Apple Crumble Cinnamon, of Fireside Chat. Met een brandduur van gemiddeld 60 uur houdt je die cozy wintersfeer wel even vast!

Neem snel een kijkje op www.kaaars.nl

advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Complicaties in Driebergen: vijf nieuwbouwwoningen minder aan de Sportlaan 54 minuten geleden
Afbeelding
Jeroen Hermkens en Nicolaas Wijnberg voor het eerst samen 1 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
U-complex voor Lange Dreef; eindelijk zicht op afronding Groene Tuinen 2 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Bemiddeling tussen boer en buurt; mediation moet einde maken aan de polarisatie 4 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Groen licht voor veehouder: ‘Ik kan vergunning niet weigeren,’ zegt Naafs 6 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Spectaculaire hippische topsport op Landgoed Maarsbergen 7 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Nieuw vakantiehuis geopend in Doorn: ‘Vakantie moet voor elk mens mogelijk zijn’ 10 uur geleden