Auke Bos van Uw Reisgenoot© houdt ervan mensen te ontmoeten en ze te begeleiden tijdens hun vliegreis.
Auke Bos van Uw Reisgenoot© houdt ervan mensen te ontmoeten en ze te begeleiden tijdens hun vliegreis. Babs Bouwman

Zorgeloos op familiebezoek in een ver land met begeleiding van Uw reisgenoot©

14 oktober 2021 om 14:51 Zakelijk

HEUVELRUG Op familiebezoek in Australië, Canada, Amerika of een ander ver land. Binnenkort gaan veel verre bestemmingen weer open. Hoe fijn is het om familieleden die je zo lang niet hebt gezien weer in je armen te sluiten? Veel ouderen zien op tegen de lange reis. Buiten het feit dat het ongezellig is om alleen te reizen, maken ze zich zorgen over mogelijke vertraging van de vlucht of eventuele overstap. Voor hun kinderen is het lang niet altijd mogelijk om mee te reizen. Uw Reisgenoot biedt dé oplossing: een persoonlijke begeleiding tijdens de hele vliegreis. 

door Babs Bouwman

Auke Bos uit Doorn kwam op het idee door zijn 85-jarige moeder, die in Engeland woonde en regelmatig haar familie bezocht. Zij maakte een paar keer mee dat op de plaats van bestemming de afgesproken ‘special assistance’ niet bij de gate aanwezig was, zodat ze alleen de weg naar de aankomsthal moest zoeken. Ook was zij getuige van het drone-incident op Londen Gatwick; toen al het vliegverkeer ernstig ontregeld was en er grote hectiek was onder reizigers. Auke Bos kon zijn moeder geruststellen en ook alternatieven regelen voor de reis. Maar wat als je daar niet toe in staat bent? Wat doe je dan? Auke Bos, voormalig piloot, besloot Uw Reisgenoot© op te richten: individuele vliegreisbegeleiding voor ouderen.

ONDERHOUDEND Auke Bos (1961) is een vriendelijke man die gek is op reizen en vliegtuigen: een ideale reisgenoot, die zijn klant op een soepele manier op de plaats van bestemming brengt. Onderhoudend gezelschap tijdens de reis zorgt ervoor dat de reistijd als het ware voorbij vliegt en dat eventuele reisspanning verdwijnt als sneeuw voor de zon. Geen zorgen meer over transfers, vertragingen, instapservice of rolstoelvervoer. Want begeleider Bos heeft veel ervaringen met vliegen en vliegvelden en hij weet hoe de hazen lopen. Uw Reisgenoot© werkt met een reisbureau: ook dat biedt zekerheid.

WENS Voor de kinderen of thuisblijvers is Uw Reisgenoot© ook een welkome oplossing: zeker als zij nog werken en niet altijd vakantiedagen kunnen opnemen. Het enige wat zij nu hoeven te doen is helpen koffers pakken. Tijdens de reis geeft Auke Bos via WhatsApp, sms of mail desgewenst updates over de reis. Leuk toch om een selfie van je vader en/of moeder uit het vliegtuig te krijgen? Uw Reisgenoot© vervult een grote wens om familie ver weg te bezoeken. Neem contact op voor een kennismakingsgesprek of meer informatie. 

Meer informatie op www.uwreisgenoot.nl

Deze advertorial wordt u aangeboden door Uw Reisgenoot©. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Nieuwsblad De Kaap/Stichtse Courant? Neem dan contact op met Erik van Dijk (06-21261005, e.v.dijk@bdu.nl).

advertentie
advertentie