Marjolein Quekel is trots op haar praktijk Heuvelrug Notarissen Leersum.
Marjolein Quekel is trots op haar praktijk Heuvelrug Notarissen Leersum. Babs Bouwman

Nieuwe locatie Heuvelrug Notarissen: Van monument naar koetshuis

22 april 2021 om 15:35 Zakelijk

LEERSUM De notarispraktijk van Heuvelrug Notarissen in Leersum groeide dusdanig hard dat het mooie monumentale pand aan de Rijksstraatweg te klein werd. Vestiging Doorn had ook te kampen met ruimtegebrek. Beide kantoren, die tot nu toe in het hart van Leersum en Doorn zaten, hadden ook behoefte aan goede parkeerruimte en en er was extra mankracht nodig om goed in te spelen op de groeiende vraag. Dus waarom niet de krachten gebundeld op een nieuwe locatie? Het nieuwe kantoor werd gevonden in het karakteristieke koetshuis aan de Maarsbergseweg 20A: direct naast de ingang van het Leersumse Veld. Centraal gelegen op de Heuvelrug, goede bereikbaarheid en parkeren voor de deur. Wat wil je nog meer?

door Babs Bouwman

Marjolein de Quekel is trots op haar Leersumse notarispraktijk. ,,Ik heb ongelooflijk veel zin om die groei verder voort te zetten”, aldus Quekel. Samen met haar collega’s Fedde Op de Coul van vestiging Doorn en Ingeborg van Schuppen, die voorheen in Driebergen werkte, vormen zij het team dat alle diensten op notarieel vlak aanbiedt. Marjolein Quekel: ,,Ik kijk er naar uit onze cliënten te mogen ontvangen op de nieuwe locatie. In het hart van de regio een mooie aanrijroute vanuit de dorpen Leersum, Amerongen, Elst, Doorn, Maarn en Maarsbergen”.

GEDEGEN ADVIES Quekel heeft ruime ervaring op het gebied van familierecht. Zij adviseert over testamenten, levenstestamenten en over de verschillende samenlevingsvormen, zoals huwelijk en samenwonen. Ook is zij betrokken bij het ondertekenen van de overdrachtsakten en hypotheken en de afwikkeling van nalatenschappen. Of als mediator bij conflicten die zijn ontstaan bij de afwikkeling van nalatenschappen.

Fedde Op de Coul adviseert particulieren, DGA’s en ondernemers: ook op fiscaal gebied. Ingeborg van Schuppen adviseert op het gebied van familievermogens- en familiebedrijfsplanning en ondernemingsrecht, waaronder ook de non-profitsector valt. Met deze brede achtergrond, kennis en ervaring vullen de notarissen elkaar mooi aan, zodat iedere cliënt kan rekenen op een gedegen advies.

BETROKKEN Quekel is een betrokken jurist die meedenkt met de klant. De notarissen komen met alle plezier voor een afspraak aan huis. Wie de voorkeur geeft aan een bespreking in het koetshuis, is uiteraard van harte welkom. Dat kan veilig op 1,5 m. En dan na afloop: een heerlijke wandeling op het Leersumse Veld.

Meer informatie: Heuvelrugnotarissen, Maarsbergseweg 20A Leersum, www.heuvelrugnotarissen.nl

Deze advertorial wordt u aangeboden door Heuvelrug Notarissen. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Nieuwsblad De Kaap/Stichtse Courant? Neem dan contact op met Erik van Dijk (06-21261005, e.v.dijk@bdu.nl).

advertentie
advertentie