Gezond Oud06-53837045www.gezondoud.nl
Gezond Oud06-53837045www.gezondoud.nl Eigen foto
De Specialist

Sporten in de buitenlucht

7 januari 2021 om 14:22 Zakelijk

DOORN Het is wederom een prachtige dag. Janine (68) springt op haar fiets met een grote lach op haar gezicht, het is weer tijd voor een uur sporten met GezondOud. ,,Ik ga iedere week naar de Hoorneboegse Heide in Hilversum en het is elke keer weer optimaal genieten. Wanneer ik de hoek om kom fietsen ben ik altijd nieuwsgierig wie er verder allemaal zullen zijn. Ik heb echt al een aantal hele leuke nieuwe mensen ontmoet. Inmiddels sport ik alweer een aantal maanden bij Gezond Oud en ik merk dat het me erg goed doet. Iedere keer kom ik zo vrolijk en positief gestemd terug van de training. Ik heb meer energie en voel me echt sterker worden.” Zo sprak een deelneemster uit ‘t Gooi.

Vanaf januari 2021 is het ook mogelijk in Doorn deel te nemen aan Gezond Oud. Bij GezondOud kun je het hele jaar door sporten op de mooiste plekken in de natuur. Zo starten we vanaf eind januari bij Helenaheuvel, in het Kooikerpark en het Kasteelpark. De trainingen zijn professioneel, afwisselend, gezellig en voor ieder niveau goed te doen. Tijdens de training wordt gewerkt aan de conditie, de stabiliteit, de mobiliteit en doen we diverse spierversterkende oefeningen met weerstandsbanden of lichaamsgewicht.

EIGEN NIVEAU Je traint op je eigen niveau. Ieder mens is anders en onze trainers zijn juist opgeleid om ervoor te zorgen dat je op de juiste manier wordt uitgedaagd. Mede hierdoor laat ruim 96% van onze deelnemers weten zich fysiek dan wel mentaal sterker te voelen.

PROFESSIONEEL Wij werken uitsluitend met goed gecertificeerde trainers waarvan een groot deel fysiotherapeut is. Regelmatig onderzoeken wij het effect van onze trainingen en passen de inhoud van de training daar waar nodig aan.

ONLINE Dagelijks 25 minuten matig intensief bewegen is optimaal voor een goede gezondheid. Om je hierbij te helpen bieden wij naast de buitentraining ook online trainingen aan. Natuurlijk zijn de online trainingen volledig vrijblijvend.

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact met ons op via 06-53837045 of kijk op www.gezondoud.nl. Je kan altijd gratis een proefles komen doen.

Dit artikel wordt u aangeboden door GezondOud.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie