Carien Oosterveen (l) en Carolien van Vliet zijn specialist op het gebied van huidproblemen.
Carien Oosterveen (l) en Carolien van Vliet zijn specialist op het gebied van huidproblemen. Babs Bouwman
Advertorial

Doeltreffende aanpak van huidproblemen

17 december 2020 om 15:00 Zakelijk

DOORN Huidtherapie Doorn is gespecialiseerd in het behandelen van zeer uiteenlopende huidproblemen en biedt ook oedeem- en lasertherapie. Eigenaresse Carien Oosterveen heeft sinds juni 2019 Carolien van Vliet in dienst, waardoor ze hun cliënten vijf dagen per week van dienst kunnen zijn. Ook met hele ingewikkelde huidproblemen als rosacea, hyperpigmentatie en acné. ,,Met nieuwe behandelmethoden kunnen we mooie resultaten bereiken”, vertelt Oosterveen. In de maand februari is een consult en behandelplan de hele maand gratis.

Rosacea is een aandoening waarbij je gezicht wordt ontsierd rode vlekken, puistjes en felrode verkleuringen van met name je wangen en je neus. Omdat het zo zichtbaar is, kan het voor grote onzekerheid zorgen. ,,Wij kunnen rust in huid brengen en de heftige huidreacties dempen met de juiste behandeling”, legt huidtherapeute Oosterveen uit. Met een stappenplan en verschillende peelings pakt ze het huidprobleem aan, waardoor mensen weer de straat op durven.

VLEKKEN Bij hyperpigmentatie is de pigmentafgifte op bepaalde plekken veel te hoog. Dat zorgt voor grijze, licht- of donkerbruine vlekken, vaak in het gezicht. Het kan ontstaan door overmatige blootstelling aan de zon, krabben aan wondjes of kan plotseling ontstaan bij op hogere leeftijd. Met een behandeling kan de huidtherapeute de pigmentcel normaliseren, waardoor het pigment dat in de huid zit weggaat en nieuwe afgifte onderdrukt. Mensen moeten er ook zelf gedisciplineerd mee aan de slag. Vanzelfsprekend hoort goede bescherming tegen de zon daar ook bij.

Met een nieuw merk peelings kan Huidtherapie Doorn acnéproblemen beter aanpakken. Littekens kunnen worden voorkomen en verzacht met microneedling. Het fijne van de peelings is dat ze niet zo schilferen als andere producten, waardoor mensen zich sneller durven te vertonen. Carien Oosterveen: ,,Wij willen dat mensen zich comfortabeler voelen in hun eigen huid en zich niet hoeven te verstoppen”. Wat Huidtherapie Doorn betreft maken zij het verschil om door huidverbeteringen mensen weer zelfvertrouwen terug te geven.

Bel of mail voor een gratis consult en behandelplan in januari: 06 53959371, info@huidtherapie-doorn.nl, www.huidtherapie-doorn.nl 

door Babs Bouwman

advertentie
advertentie