Ria Bernds en Xiomara Chrispina staan iedere dag met plezier in de kleurrijke boetiek.
Ria Bernds en Xiomara Chrispina staan iedere dag met plezier in de kleurrijke boetiek. Babs Bouwman
Advertorial

Kleurrijke kleding die vrolijk maakt

1 oktober 2020 om 15:42 Zakelijk

DOORN Iedereen die over de drempel van Divaria stapt wordt vrolijk van de kleurrijke kleding die in de winkel hangt. Eigenaresse Ria Bernds is daar blij mee, zeker na de stille maanden in het voorjaar is het fijn dat mensen weer durven te winkelen. Natuurlijk zijn er klanten die nog voorzichtig zijn. Gelukkig is er voor hen nu de webshop Divaria.nl. Wie niet van online shoppen houdt, kan ook een afspraak maken om privé te komen shoppen. Ria Bernds heeft dat graag over voor haar kwetsbare klanten.

Babs Bouwman

De najaarscollectie kenmerkt zich door iets dikkere stoffen: net als altijd gemaakt van natuurlijke materialen. Normal crazy is tijdloze kleding gemaakt van mooie batik rayon uit Indonesië: het paradepaardje van de boetiek. De ruime snit en charmante lijnen maken deze comfortabel zittende kleding geschikt voor slanke en volslanke dames van alle leeftijden. Normal Crazy kun je het hele jaar door dragen, omdat alle items geschikt zijn voor een zogenaamde lagenlook. Jurken, vesten, t-shirts en broeken zijn op talloze manieren te combineren. Leuk om de outfit compleet te maken met een accessoire, zoals een cube ketting, mooie omslagdoek, sjaal of hoedje.

NATUURLIJK De meeste vaste klanten weten het al: Xio is weer terug. De vrolijke Curaçaose verkoopster met haar natuurlijke aanleg om met klanten om te gaan. ,,Ik vind het heerlijk om met de mensen te praten en ze te helpen om leuke kleren uit te zoeken”, vertelt Xiomara Chrispina. Zelf is ze super enthousiast over de Divaria-kleding en de mooie stoffen, die ze draagt met stijl.

WEBSHOP De webshop Divaria.nl is al eventjes online. Ria Bernds vindt het heel fijn als mensen de nieuwe collectie in de winkel komen bekijken, want ze houdt van het contact met haar klanten. Toch is de webshop een waardevolle toevoeging. Niet alleen voor Normal Crazy, want Divaria heeft veel andere leuke merken als Thombiq, AKH, Ophilia, Lily White, JMP en Vincenzo voor grotere maten. Wie een kleinere maat zoekt kan goed slagen met Ricceri en Milano.

Divaria boetiek is dagelijks open vanaf 13.00 uur. De nieuwe winkellook heeft veel groenaccenten: de lievelingskleur van Ria Bernds, al was het maar omdat deze kleur mooi past bij haar motto groen ondernemen. De muren en pilaren zijn aangekleed met bamboeprints. Buiten het vrolijke effect sluit dat naadloos aan bij alle kleding van Divaria: gemaakt van natuurlijke materialen. Ook met bamboe!

Meer informatie op www.divaria.nl 

advertentie
advertentie