Huidig bestuur BIZ Leersum, voorzitter Arnout Wagemans (midden): ‘Met elkaar voor elkaar!
Huidig bestuur BIZ Leersum, voorzitter Arnout Wagemans (midden): ‘Met elkaar voor elkaar! Gemeente Utrechtse Heuvelrug

Ondernemers Driebergen en Leersum werken aan verlenging bedrijveninvesteringszones

14 september 2020 om 14:40 Zakelijk

Ondernemers Driebergen centrum en Leersum zetten volgende stap met bedrijveninvesteringszones 

DRIEBERGEN De ondernemers van centrum Driebergen (BIZ 3B) en Leersum (BizVereningLeersum) zijn druk met de voorbereidingen voor een verlenging van hun bestaande bedrijveninvesteringszones in de centra voor een nieuwe periode van vijf jaar. 

In een bedrijveninvesteringszone werken ondernemers in een aaneengesloten gebied samen en investeren gezamenlijk in hun bedrijfsomgeving. Het gaat hierbij om activiteiten in de openbare ruimte en op het internet die de leefbaarheid, veiligheid, ruimtelijke kwaliteit of de economische ontwikkeling in hun gebied bevorderen.

Begin september ondertekenden zij de voorgenomen uitvoeringsovereenkomst met de gemeente. Deze gaat mogelijk pas vanaf 2021 in, omdat eerst de gemeenteraad de BIZ-verordeningen nog moet vaststellen. Dit staat in september en begin oktober op de agenda. Vervolgens is er een draagvlakmeting onder de ondernemers dit najaar. Bij een meerderheid (onder voorwaarden) van positieve stemmen onder de ondernemers worden de BIZ-en verlengd voor 5 jaar vanaf januari 2021.

Huidig bestuur BIZ Leersum, voorzitter Arnout Wagemans: ‘Met elkaar voor elkaar!

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie