Margriet Ransdorp brengt een gezonde manier van leven over op vrouwen.
Margriet Ransdorp brengt een gezonde manier van leven over op vrouwen. Babs Bouwman
Heuvelrug trots

Curves helpt gezond en fit te blijven

3 september 2020 om 14:00 Zakelijk

DRIEBERGEN ,,Bij Curves Driebergen werk je op een goede manier aan je gezondheid.” Omringd door vrouwen die allemaal hetzelfde willen: Fit worden én blijven, door op een effectieve manier te sporten. Maar ook door gezond en puur te eten. Franchisenemer Margriet Ransdorp is na acht jaar nog steeds enthousiast over het concept: ,,Bij ons kun je jezelf zijn en op een ontspannen manier werken aan je gezondheid”. Bij Curves gaat het erom dat je lekker in je vel zit.

,,Ongeacht of je wil werken aan je conditie, sterker wilt worden of wilt afvallen, Curves helpt. In slechts 30 minuten train je elke spiergroep. Belangrijk voor vrouwen, want ieder jaar neemt je spierkracht met 1% af. In een half uur doorloop je twee keer het circuit: ieder op haar eigen tempo.” Een deskundige trainster zorgt voor begeleiding: ,,Wij kennen onze leden bij naam en we weten eventuele bijzonderheden waar we op moeten letten”, vertelt Ransdorp. Deze begeleiding is uniek en veel vrouwen ervaren dat als toegevoegde waarde.

PUUR Naast krachttraining is er bij Curves ook aandacht voor een gezonde leefstijl. ,,Wij leren onze leden hoe ze op een normale manier gezond kunnen eten”, aldus Ransdorp. Wie kiest voor Curves Complete kan rekenen op persoonlijke begeleiding van een voedingsdeskundige en weekmenu’s op maat. De recepten zijn samengesteld door diëtisten platform Puur Gezond en bestaan uit gewone voedingsmiddelen, zonder supplementen of ingewikkelde ingrediënten.

HART Ruim acht jaar geleden startte Margriet Ransdorp met Curves in Driebergen. ,,Vanaf minuut 1 geloofde ik in het concept van efficiënt sporten.” Ransdorp was ervan overtuigd dat het meer vrouwen aan zou spreken. Al langer was ze op zoek naar een baan waar ze haar passie in kwijt kon. Bij Curves heeft ze dat gevonden: een gezonde manier van leven overbrengen op vrouwen. ,,Mooi toch?”

Sinds half mei kunnen klanten bij Curves buiten trainen op het Seminarieterrein. Hetzelfde circuit als binnen met gewichten of een powerles, maar dan in de buitenlucht. Sinds kort is er een handige app om je op te geven voor trainingen. Vanzelfsprekend is de trainingsruimte goed geventileerd, sport je altijd op 1,5 meter en kun je rekenen op zorgvuldig gedesinfecteerde apparaten. Dat geeft een veilig gevoel.

Kijk ook eens op www.curves.nl

Door Babs Bouwman

advertentie
advertentie