Wie op zoek is naar een baan in de zorg is van harte welkom op de inloop.
Wie op zoek is naar een baan in de zorg is van harte welkom op de inloop. Santé Partners

Op zoek naar een baan in de zorg? Santé Partners houdt inloop in Driebergen

17 april 2024 om 10:26 Zakelijk

DRIEBERGEN Woensdag 24 april van 15.00 tot 19.00 uur organiseert Santé Partners een ‘inloop’ bij Eetcafé Louwietje aan de Traaij 56 in Driebergen. Iedereen die een zorgdiploma heeft en (ander) werk zoekt, is van harte welkom langs te komen en samen een kop koffie te drinken. ,,Wij zitten voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden!”

Wil jij weten of de vrijheid van het werken in de wijkverpleging bij Santé Partners iets voor jou is? Kom dan langs, je hoeft jezelf niet aan te melden en kunt gewoon binnenlopen. De (wijk)verpleegkundige, Esther (gebiedsmanager) en Lea (adviseur recruitment) zitten die middag en avond voor je klaar. Onder het genot van een drankje kijken we graag samen naar de mogelijkheden om bij Santé Partners te komen werken.

In Driebergen, Maarn, Doorn en omgeving biedt Santé Partners zorg aan huis bij cliënten (wijkverpleging). In de wijkverpleging bieden we de volgende functies; Wijkverpleegkundige (HBO-V), Verpleegkundige, Verzorgende IG of als Helpende. Er zijn tijdens de inloop collega’s van de wijkverpleging aanwezig, aan hen kan je de inhoudelijke vragen over het werk stellen. Esther de Jong is gebiedsmanager en zij wil natuurlijk heel graag met je in gesprek om te kijken of je onderdeel van het team zou willen worden. Lea van Heun is adviseur recruitment en aanwezig en wil graag tijdens een kennismaking het verhaal achter je motivatie te horen.

advertentie
advertentie