Jurgen van Dommelen nodigt iedereen uit om boodschappen te komen doen: het team staat voor u klaar en er zijn genoeg muntjes om te verdelen.
Jurgen van Dommelen nodigt iedereen uit om boodschappen te komen doen: het team staat voor u klaar en er zijn genoeg muntjes om te verdelen. Babs Bouwman

Jumbo van Dommelen doneert 15.000 euro: Spaar mee voor vereniging, club of school

28 maart 2024 om 10:02 Zakelijk

DOORN Supermarkt Jumbo aan het Plein in Doorn komt met een leuke nieuwe spaaractie om lokale verenigingen, clubs en scholen te steunen. Hiermee wil eigenaar Jurgen van Dommelen zijn lokale betrokkenheid laten zien. Door boodschappen te doen bij Jumbo kunnen klanten muntjes sparen en zelf een vereniging kiezen die ze willen steunen. Het is een vrolijke drukte bij de display, want iedereen wil wel iets bijdragen aan de 19 doelen. En de verenigingen kunnen heel goed een extra centje gebruiken.

door Babs Bouwman

Jurgen van Dommelen heeft zoveel mogelijk verenigingen, clubs en scholen in de buurt aangeschreven. Negentien in totaal hebben zich aangemeld. ,,De klant mag zelf uitdelen”, legt Jurgen uit. Iedere 10 euro aan boodschappen is goed voor één muntje. Vlak bij de uitgang staat de display waar iedereen de muntjes in kan doen. Jurgen vindt het mooi dat op deze manier iedereen wat krijgt. Alhoewel alle clubs hun leden natuurlijk aansporen om mee te doen.

STEUNTJE

Alle deelnemers van de spaaractie hebben vooraf hun doel opgegeven: de een gebruikt het om nieuwe materialen aan te schaffen, de ander om te verduurzamen of een jubileum een extra tintje te geven. Er zijn ook clubs die hopen het inschrijfgeld van hun leden ermee te kunnen verlagen, zodat iedereen mee kan doen. Van Dommelen hoopt dat de actie een succes wordt. Boodschappen heb je toch nodig en met dit leuke extraatje steun je ook nog je eigen vereniging.

Zo bedenkt Jumbo iedere keer weer wat nieuws om boodschappen doen bij deze supermarkt nog leuker te maken. Iedereen herinnert zich vast nog de spaaractie van Historisch Doorn en de voetbal- en hockeyplaatjes die je kon verzamelen. Begin april is er een leuke actie waar Jumbo zich inzet voor de buurt en waar klanten hun buurtinitiatieven kunnen aandragen. En in mei start er iets leuks met Fien en Teun, de twee vrolijke boerenkinderen. Jumbo weet je iedere keer te verrassen: wat een aardige buurman!

LEVENSADER

,,Verenigingen zijn de levensader van de gemeenschap.” Dat is de reden waarom Jurgen van Dommelen steeds weer lokale acties bedenkt: iedere keer voor een andere doelgroep. In het najaar staat er ook iets bijzonders op het programma: dat blijft voorlopig nog even een verrassing. Eerst maar eens flink veel muntjes uitdelen: want dat is echt een toffe actie.

advertentie
advertentie