Lau-rik Davidse en Irma van Geffen, eigenaren van Style Garden zijn trots dat ze hun tienjarig bestaan kunnen vieren.
Lau-rik Davidse en Irma van Geffen, eigenaren van Style Garden zijn trots dat ze hun tienjarig bestaan kunnen vieren. Bureau van den Oever

Style Garden in Doorn viert tienjarig bestaan met kortingen en jubileumbier

29 februari 2024 om 12:40 Zakelijk

DOORN Bezoek de jubileumweek van Style Garden in Doorn. Van zaterdag 2 tot en met zaterdag 9 maart heeft de specialist in veranda’s, tuinkamers, lameldaken, zonweringen, horren en tuinmeubelen vele spectaculaire jubileumaanbiedingen.

Een bezoek aan de sfeervolle en vernieuwde showroom en showtuin in Doorn staat garant voor veel inspiratie voor het buitenseizoen. Natuurlijk staat er een deskundige adviseur klaar om uw vragen te beantwoorden. Daarnaast presenteert Style Garden de nieuwe overkappingen van Sunparadise en het exclusieve lamellendak van Weinor.

JUBILEUMBIER

Tijdens de jubileumweek profiteert u van fikse kortingen op bijna alle productgroepen, van overkapping tot zonwering en tuinmeubel. Plaatst u tijdens de jubileumweek een bestelling? Dan ontvangt u een goodiebag vol leuke hebbedingetjes én het speciaal gebrouwen tripel jubileumbier (zolang de voorraad strekt). ,,Dit biertje is bedoeld om van te genieten tijdens de realisatie van uw droomproject”, vertellen Lau-rik Davidse en Irma van Geffen, eigenaren van Style Garden.

WOONCOMFORT

Davidse en Van Geffen begonnen tien jaar geleden vol enthousiasme aan het prachtige avontuur in de outdoor living branche. Ze hebben al vele klanten gelukkig gemaakt met hun hoogwaardige producten en uitstekende service. ,,Een veranda of tuinkamer biedt veel wooncomfort en is een waardevolle toevoeging aan huis en tuin. U kunt al in het vroege voorjaar heerlijk buiten zijn”, vertelt Lau-rik. ,,Kan niet, bestaat niet. Dat is mijn motto. Het geeft mij iedere keer weer de drive om iets fantastisch te creëren, volledig op maat van de klant.”

Dat begint in de showroom, met goed advies. Irma: ,,Het is belangrijk om de juiste en betaalbare keuze te maken. Wij hebben jarenlang ervaring in het monteren en plaatsen van veranda’s, tuinkamer, carports en zonweringen. We weten exact wat er kan. Dankzij ons grote assortiment, met merken als Weinor, Sunparadise, Verasol, Roma, Sunmaster en 4 Seasons Outdoor, hebben we voor ieder budget een oplossing.”

Bezoek Style Garden, Langbroekerweg 1, Doorn. Tel. 0343-44 55 20. www.stylegarden.nl 

Dit artikel wordt u aangeboden door Style Garden. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Nieuwsblad De Kaap/Stichtse Courant? Neem dan contact op met Erik van Dijk (06-21261005, e.v.dijk@bdu.nl).

advertentie
advertentie